İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN HGC’YE ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:42

İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN HGC’YE ZİYARET

reklam
İYİ PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN HGC’YE ZİYARET
Son Güncelleme :

05 Şubat 2018 - 15:23

126 views

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığından HGC’ye Ziyaret

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Hatice Güzel ve beraberindekiler, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanı Hatice Güzel, vatan için, millet için bir bayrak altında aynı amaç içerisinde olduklarını söyledi.

Güzel, Ayrıştırmaya değil, birleştirmeye geldiklerini belirterek: “İyi Parti Antakya İlçe Başkanı olarak atandım.  Pazar günü saat:11.00’de HATMEK’te Birinci Olağan Genel Kurul Kongresi var. Orada sizleri görmekten çok mutlu olacağız. Biz iyi parti olarak Türkiye’de bir boşluğu, bir umudu doldurmaya geldik. Ayrıştırmaya değil, birleştirmeye geldik. Bizim için insan olmak yeterli düşünme yada başka birşey olması hiç önemli değil. Bu vatan için, bu millet için bayrak altında aynı amaç içerisindeyiz. Bizde diğer yanda bir kolda hizmet etmek için iyi partinin teşkilatında hepimiz görev almak istedik. Ben Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet devletinde Cumhuriyet kadını olarak bana bu görevin verilmesinden onur duyuyorum. Kadının olmadığı hiçbir yerde maalesef sevgi, barış ve güzellik olmuyor. Muhakkak kadınlarda siyasete girmeli. Aktif görev almalı diye düşünüyorum. Herkesin bir siyasi görüşü olmalı zaten. Ama bunu doğru platformda, doğru üslupla anlatabilmek çok önemli. Biz kavgaya gelmiyoruz. Biz barışa, birlik içerisinde vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı birlikte savunmak için geliyoruz. Bence hep beraber biz olalım ve bir olalım. Bu vatanı bu dış mihraplardan korumak için elimizden gelen herşeyi yapalım” dedi.

Güzel ayrıca, Afrin Zeytindalı Harekatı’nda şehit düşen asker ve sivillere Allahtan rahmet, yaralanan gazi olan askerlere ve sivillere şifa ve sağlık dilediğini kaydetti.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ise,  ziyarette yaptığı açıklamada: “İyi Parti Antakya ilçe yönetimi olarak, bizlere yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı cemiyetim adına hoş geldiniz diyor, Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum, şu anda siyaset hepimiz için ikinci planda inşallah en kısa zamanda Afrin operasyonlarımız tamamlanır, şehitlerimize Allahtan Rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum ‘’ dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.