İskenderun’da konser düzenlendi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 21:07

İskenderun’da konser düzenlendi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahne alan Şükriye Tutkun ve Ahmet Şafak, seslendirdikleri türküler ve şarkılarla bir kez daha hayranlarının gönlünde taht kurdu.

reklam
İskenderun’da konser düzenlendi
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2022 - 17:30

213 views

İskenderun’da konser düzenlendi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahne alan Şükriye Tutkun ve Ahmet Şafak, seslendirdikleri türküler ve şarkılarla bir kez daha hayranlarının gönlünde taht kurdu.


15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ etkinlikleri çerçevesinde İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen Atatürk Anıt alanındaki halk konserlerinde sahneye çıkan sanatçı Şükriye Tutkun hayranlarıyla buluştu.

Anıt alanını dolduran binlerce hayranının cep telefonu ışıklarıyla oluşturduğu görsel manzara eşliğinde şarkılar ve türkülerini seslendiren Şükriye Tutkun muhteşem görüntü karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Birçok şarkı ve türküye hayranlarının da eşlik ettiği sanatçı Şükriye Tutkun verdiği konserden büyük keyif aldığı gözlenen İskenderunlunun gönlünü bir kez daha fethetti. Konser sonunda İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Şükriye Tutkun’u tebrik ederek ve çiçek taktim etti.
AHMET ŞAFAK’A HAYRANLARI DA EŞLİK ETTİ


Hatay’ın İskenderun ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ Atatürk Anıt alanında sahne alan Ahmet Şafak hayranlarına seslendirdiği şarkılarla büyük bir coşku yaşattı.
İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen halk konserleri çerçevesinde ünlü sanatçı Ahmet Şafak, Atatürk Anıt alanında hayranlarıyla buluştu.

Sahneye çıkar çıkmaz, büyük bir coşku yaşatan Ahmet Şafak seslendirdiği şarkılarına, alanı dolduran hayran kitlesi de cep telefonu ışıklarıyla görsel eşlik ederek muhteşem görüntüler oluşturdu.

‘Bu şarkım sana beni anlasana’ ile sahneye çıkan Ahmet Şafak hayranlarına hitap ederek “Bir zamanlar ham bir hayale kapılıp milletimiz devletimizin üniformasını ve silahını kullanarak milletimizin ve devletimizin karşısına çıkan alçaklara karşı yüce Türk milleti dimdik durdu” dedi.

Ahmet Şafak sahnede kaldığı süre içerisinde seslendirdiği şarkılarla hayranlarının milli ruhuna da hitap ederek, birçok şarkısını binlerce hayranıyla birlikte okudu.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.