İŞ ADAMI METİN GÜNEY KARDEŞİNİ EVLENDİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:39

İŞ ADAMI METİN GÜNEY KARDEŞİNİ EVLENDİRDİ

reklam
İŞ ADAMI METİN GÜNEY KARDEŞİNİ EVLENDİRDİ
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2017 - 16:45

376 views

                İŞ ADAMI METİN GÜNEY KARDEŞİNİ EVLENDİRDİ

Hatay’ın tanınmış iş adamlarından MA-GÜN şirketler groubun yönetim kurulu başkanı Metin GÜNEY’in yakışıklı kardeşi ve aynı zamanda şehrimizin tanınmış ailelerinden Nigar- Abdülfettah GÜNEY çiftinin oğulları BARIŞ ile Seçgül-Necip AKYÜZ çiftinin kızları SEVDA hafta sonunda gerçekleşen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Helena Center’da gerçekleştirilen nikâh ve düğün merasimine çok sayıda davetliler şıklıklarıyla dikkati çekti. Güney ve Akyüz Ailelerini bu mutlu günlerinde tüm dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı.

Çiftin nikâh törenlerini Antakya Belediye Başkanı İsmail KİMYECİ kıydı. Başkan Kimyeci çifte bir ömür mutluluk diledi. Nikâh merasiminin ardından gerçekleştirilen pasta kesiminde çiftler kestikleri pastayı birbirlerine ikram etmeleri davetliler tarafından beğeniyle izlendi. Sevda ve Barış çiftinin arkadaşları sahneyi bir dakika boş bırakmadı. Davetliler çiftle fotoğraf çektirdi.

Sevda ve Barış çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. ‘Allah herkese mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin.’ diyen genç çift, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler. Biz de Hatay Yeni Haber Gazetesi ve www.hatayyenihaber.com olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Güney ve Akyüz ailelerinide tebrik ederiz.

Müzik, eğlence ve dansın doyasıya yaşandığı düğün, geç saatlere kadar sürdü. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

 

 

 

 

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.