İLKER EKER RESMEN GÖREVE GELDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 13:58

İLKER EKER RESMEN GÖREVE GELDİ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Hatay İl Başkanlığı görevine İlker Eker getirildi.

reklam
İLKER EKER RESMEN GÖREVE GELDİ
Son Güncelleme :

01 Kasım 2022 - 15:59

190 views

İLKER EKER RESMEN GÖREVE GELDİ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Hatay İl Başkanlığı görevine İlker Eker getirildi.

Önceki günlerde basına ulaşan bilgilerde, mevcut başkan Sabit Coşkun’un görevine son verildiği, yerine de İlker Eker’in göreve getirildiği öğrenilmişti. Bugün DEVA Partisinden yapılan açıklamada, İlker Eker’in göreve başladığı duyuruldu. Duyuruda emeklerinden dolayı Sabit Coşkun’a da teşekkür edildi.

COŞKUN VEDA MESAJI YAYINLADI

DEVA Partisi İl Başkanlığı sona eren Sabit Coşkun bir veda mesajı yayınladı.

Coşkun yayınladığı mesajında; “Değerli Yol Arkadaşlarım, Deva Partisi çatısı altında 2 yılı aşkın bir süredir sizlerle birlikte Ülkemize DEVA olmaya çalıştık. Bu süre içerisinde en büyük kazancım siz samimiyet sahibi vatansever kardeşlerimi tanımak oldu. Çalışmalarımız esnasında başardığımız başaramadığımız, aşabildiğimiz gibi aşamadığımız engeller de oldu. Bu yolda tanıdığımız arkadaşlarımız içerisinde bize destek olanlar gibi köstek olanlar da oldu. “Yola çıktığın Adamlara dikkat et” diyen tanıdık tanımadık bir çok hemşehrimizin gönderdiği “Biz sana demiştik” mesajları çoktan mesaj kutumu doldurdu maalesef. Sonuç olarak, Siyasete nezaketi ve zerafeti ile yeni bir çıkış yolu getireceğini inanarak başladığım DEVA Partisi ile ilgili tüm bağlarımı koparmış bulunmaktayım. Bu güne birlikte yürüdüğüm , samimi halis niyetli tüm Hatay’lı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bana olan haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Beni ev ve işyerlerinde , sokakta , tarlada muhabbetle karşılayan , sofrasını açıp helal lokmasını benimle paylaşan gözü gönlü tok, kimsenin parasında emeğinde gözü olmayan namuslu şerefli Hatay’lı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Haklarınızı helal ediniz. Allah Sizleri , ailelerimizi , ülkemizi ve Büyük Türk Milletini her türlü musibetlerden muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.