İBRAHİM GÜZEL İLE EVLER GÜZELLEŞİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 17:50

İBRAHİM GÜZEL İLE EVLER GÜZELLEŞİYOR

reklam
İBRAHİM GÜZEL İLE EVLER GÜZELLEŞİYOR
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 13:14

149 views

İBRAHİM GÜZEL İLE EVLER GÜZELLEŞİYOR

Defne Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Defne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; sağlık problemleri, fiziksel güçsüzlük ya da ekonomik yetersizlikler nedeniyle evlerinin temizliğini yapmakta zorluk çeken yaşlılara ve engelli vatandaşlara sunduğu evde temizlik hizmeti ile takdir topluyor.

Gelen taleplere göre belli bir program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, hanenin hijyen koşullarını sağlamakta desteğe ihtiyacı olan 65 yaş üstü yalnız yaşayan bireyler veya çiftler, engeli ya da kronik sağlık sorunu olan yalnız yaşayan bireyler veya çiftlerin evlerinde uyguladıkları köşe bucak temizlik çalışmaları ile evleri vatandaşların kullanımına uygun hale getiriyorlar.
Evlerinde temizlik hizmet alan vatandaşlar, temiz ve hijyenik bir ortamda yaşamanın mutluluğunu dile getirerek, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e bu imkanı sağladığı için minnettar olduklarını dile getirdiler.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.