HÜZMELİ: “DEMOKRASİ BİR KEZ DAHA KAZANACAK” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:09

HÜZMELİ: “DEMOKRASİ BİR KEZ DAHA KAZANACAK”

DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli önceki gün ilçe genelinde ziyaretler yaptı.

reklam
HÜZMELİ: “DEMOKRASİ BİR KEZ DAHA KAZANACAK”
Son Güncelleme :

27 Ocak 2023 - 11:52

194 views

HÜZMELİ: “DEMOKRASİ BİR KEZ DAHA KAZANACAK”

 

Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli önceki gün ilçe genelinde ziyaretler yaptı.

Reklam

Esnaf, çarşı, pazar ve ev ev gezerek yaklaşan seçimler öncesi parti programlarını vatandaşa aktardı. Sahada olmak ve millete doğruları anlatmak istediklerini aktaran Başkan Nidal Hüzmeli “Ben ve arkadaşlarım demokrasi için mücadele veren vatanseverleriz. Türkiye’de demokrasinin bir kez daha galip gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

“SEÇİMLER DEMOKRASİYİ BENİMSEYEN HERKES İÇİN ÖNEMLİ”

Türkiye’de yönetim sisteminin değişmesi ile yaşanan belirsizliğin giderek halkta huzursuzluk yaratığının altının çizen Hüzmeli, “Demokrasimiz hasta ama yaşıyor. 14 Mayıs’ta seçimler olacak. Bizimde içinde olduğumuz yeniden demokrasi diyen partiler seçime hazırlanıyor. Bu seçimler vatandaş için muhalefet için, STK’lar için, özgür basın için koşullar hiç kolay değil. Buna rağmen hazırlanıyoruz ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu seçimler Türkiye için ve Avrupa’da ve ötesinde demokrasiyi korumak isteyen herkes için önemli. Türkiye güçlü bir ülke, güçlü bir demokrasi geleneği var. Açık bir toplumumuz var. Gençliğimiz dünyanın farkında, Türkiye’nin bir demokrasi ve güçlü bir ekonomi olmasını istiyor. Bu başkanlık ve meclis seçimlerinin bir değişim anı olacağını umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam

Hükümetin seçim kanunlarını değiştirerek kendine avantaj sağlamaya yönelik çabalarının beyhude bir gayret olduğuna vurgu yapan Hüzmeli, ne yaparlarsa yapsınlar, hangi kanunla seçime gidilirse gidilsin zafer için umutlu olduklarını belirtti.

“BARİZ BİR ZAFER KAZANMAYI AMAÇLIYORUZ”

Hüzmeli, “Türkiye’deki seçim sistemi, halkın iradesine gem vuramaz. İktidarın sonuçları etkilemeye yönelik çabaları boşa çıkacak. Sonuçları isteseler de değiştiremeyecekler. O yüzden de kıl payı değil bariz bir zafer kazanmayı amaçlıyoruz. Açık bir zafer olursa herhangi bir sorun olmayacağını umut ediyorum” ifadesini kullandı.

HDP’nin kapatılma kararının yanlış ve halkın oylarını kesintiye uğratmak için yapıldığını söyleyen bir vatandaşa herkes bizim için değerlidir cevabını veren Hüzmeli sözlerini şöyle sürdürdü:

Reklam

“MAHKEME BAŞKANI BİLE KARARIN ALEYHİNE OY VERDİ”

“Anayasa Mahkemesi’nin HDP’nin kapatılması kararını seçimlerden sonra görüşmesi doğru olacaktır. Seçimlere kısa bir süre kala bu yapılanlar demokrasi adına utanç verici. Hesaplarına bloke koyma kararı verilirken yaşananlar ortada. Kararı Anayasa Mahkemesi verdi. Mahkeme başkanı kararın aleyhine oy verdi. Başka ne denilebilir ki?

‘DEMOKRASİ İÇİN MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

DEVA Partisi’nin ülkede barış ve huzurun tekrar yeşermesi adına durmaksızın çalışmaya devam edeceğini dile getiren Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, “Ben ve arkadaşlarım demokrasi için mücadele veren vatanseverleriz. Türkiye’de demokrasinin bir kez daha galip gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini sözlerine ekledi.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.