Hikmet Hatunoğlu’ndan Hassa Çıkarması « Hatay Yeni Haber Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 18:04

Hikmet Hatunoğlu’ndan Hassa Çıkarması

CHP Milletvekili Adayı Hikmet Hatunoğlu seçim çalışmaları kapsamında Hassa’da esnafı, çiftçileri ve vatandaşları ziyaret etti.

reklam
Hikmet Hatunoğlu’ndan Hassa Çıkarması
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2023 - 12:11

162 views

Hikmet Hatunoğlu’ndan Hassa Çıkarması

CHP Milletvekili Adayı Hikmet Hatunoğlu seçim çalışmaları kapsamında Hassa’da esnafı, çiftçileri ve vatandaşları ziyaret etti, CHP iktidarında yapacaklarını anlattı, iktidar yolunda vatandaştan ve esnaftan  desteklerini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay Milletvekili adayı Hikmet Hatunoğlu’nun Hassa Aşağıakbez Mahallesi’nde esnaf ziyareti , Çınarbaşı , Haydarlar, Buhara Mahalleleri ziyaretlerine CHP Hatay Milletvekili adayı Cemiyet Kışlıoğlu,  CHP Hassa ilçe başkanı Murat Göçer, Deva Hassa ilçe başkanı Zekeriya Aşık, Deva Kırıkhan ilçe başkanı Ahmet Esin, Saadet Partisi  Kırıkhan ilçe başkanı Atilla Erol ve meclis üyeleri, partililer eşlik ettiler.

Ziyaret sırasında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hayata geçirmeyi planladığı ‘Aile Destekleri Sigortası’nı kapsayan broşürleri esnafa dağıtıldı. Adaylarla ve parti temsilcileriyle konuşan Hassa’lılar  sık sık sorunlarını dile getirdi. Esnafın sorunlarını dinleyen vekil adayları, sorunların çözümü için desteklerini istedi, 14 Mayıs’ta sandıkta oylarına talip olduklarını belirttiler.

BU ÜLKEYE BARIŞI BİZ GETİRECEĞİZ’

Esnaf, CHP’li adaylara başlıca sorunlarının ekonomi olduğunu söyledi. Adaylara geçim derdi yaşadıklarını anlatan esnaf, ekonomik sorunların giderilmesini talep etti. HASSA’lılar CHP’li adaylar arasında en yoğun ilgiyi Hikmet Hatunoğlu’na gösterdi, Hatunoğlu’nu vekil olarak görmek istediklerini dile getirdi. Milletvekili adayı Hatunoğlu ile görüşen Hassa’lı halk, esnaf ve çiftçiler ilettikleri sorunlardan biri de geçim sıkıntısı, ürün maliyetlerde ki zamlar, gübre fiyatlarındaki yüksek artış sorunları  oldu. Hatunoğlu, “Hiç endişelenmeyin. Biz bugün bunun için buradayız. Hiç şüpheniz olmasın sizlerin bu sorunlarını en demokratik yollarla çözeceğiz. Tüm ülkemize ve siz değerli hemşerilerime buradan söz veriyoruz. Demokratik yollarla bu sorunun çözümü Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Hikmet Hatunoğlu ayrıca yaptığı açıklamada:”  Hassa parkta vatandaşlarımızla , tarlalarda çiftçimizle ve üreticimizle bir araya geldik. Çiftçi hakkını alacak” dedi.

Hatunoğlu:”HASSA HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Esnafımızın sorunlarını dinliyor, çözüm odaklı istişareler gerçekleştiriyoruz. Bizleri güleryüzle ağırlayan esnafımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz. (Haber: Levent Aşkar)

 

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.