HESOB BAŞKANI TEKSÖZ VE MEYVE VE SEBZE KOMİSYONCULARI BAŞKANI BAL’DAN BAŞKAN KİMYECİ’YE NEZAKET ZİYARETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:05

HESOB BAŞKANI TEKSÖZ VE MEYVE VE SEBZE KOMİSYONCULARI BAŞKANI BAL’DAN BAŞKAN KİMYECİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

reklam
HESOB BAŞKANI TEKSÖZ VE MEYVE VE SEBZE KOMİSYONCULARI BAŞKANI BAL’DAN  BAŞKAN KİMYECİ’YE NEZAKET ZİYARETİ
Son Güncelleme :

25 Ekim 2017 - 7:53

163 views

HESOB BAŞKANI TEKSÖZ VE MEYVE VE SEBZE KOMİSYONCULARI BAŞKANI BAL’DAN

BAŞKAN KİMYECİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

            Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz ve Meyve ve Sebze Komisyoncuları Başkanı Mustafa Bal’ı makamında ağırladı.

           Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kimyeci, HESOB Başkanı Teksöz ile Meyve ve Sebze Komisyoncuları Başkanı Bal ile sohbet ederek istişarelerde bulundu. Başkan Kimyeci, göreve geldiği günden bugüne kadar esnafın istek ve sıkıntılarını çözüme ulaştırmak için birçok çalışma gerçekleştirildiğini ve çalışmaların devam edeceğini belirtti.

           HESOB Başkanı Teksöz ve Meyve ve Sebze Komisyoncuları Başkanı Bal ise, esnafa hizmetlerinden dolayı Başkan Kimyeci’ye teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

           Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.