HAYIRSEVER İŞ ADAMI KAMİL TOPRAKLI OĞLUNU EVLENDİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:13

HAYIRSEVER İŞ ADAMI KAMİL TOPRAKLI OĞLUNU EVLENDİRDİ

reklam
HAYIRSEVER İŞ ADAMI KAMİL TOPRAKLI OĞLUNU EVLENDİRDİ
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 17:05

211 views

HAYIRSEVER İŞ ADAMI KAMİL TOPRAKLI OĞLUNU EVLENDİRDİ

Hatay’ın tanınmış iş adamlarından ve Armutlu Mahallesi eski muhtarı Kamil TOPRAKLI’ nın yakışıklı oğlu Erdal TOPRAKLI ile Hatay’ın tanınmış DENİZ ailesinin biricik kızları İrem DENİZ, geçtiğimiz gün gerçekleşen dillere destan bir düğün ile dünya evine girdiler.

Hatay’ın tanışmış ailelerinden olan, DENİZ ile TOPRAKLI ailelerinin çocuklarının mutlu gününde dostları, uzaktan yurtdışından gelen dost ve akrabaları, Topraklı ve Deniz ailesini yalnız bırakmadı.

Genç çiftler salona girdiğinde misafirleri selamlayarak bu mutlu günümüze hoş geldiniz dediler. Daha sonra genç çiftler dans ederek geceye renk kattı. Daha sonra nikâh töreni gerçekleşti. Genç çiftlerin nikâhını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü SAVAŞ kıydı.

Nikâh şahitliklerini CHP’nin Eski Milletvekili Eski Bakan Nihat MATKAP, Defne Belediye Başkanı Dr İbrahim YAMAN yaptı. Başkan ve şahitler genç çiftler kutladı. Mutluluk dilediler.

Düğünde gelin hanım ile damat bey misafirlere karşılıklı davul çaldılar. Gelen misafirlerin beğenisini kazandı. Hatay’da o kadar düğünlere giderim gazeteci olarak 28 yıldır bu meslekteyim gelin damat misafirlere davul şovu görmedim. Düğün daha sonra takı töreniyle devam etti. Ve son olarak da hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.