HATSU: HASSA’DA ESKİ OLAN ŞEBEKELER YENİLENİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:59

HATSU: HASSA’DA ESKİ OLAN ŞEBEKELER YENİLENİYOR

reklam
HATSU: HASSA’DA ESKİ OLAN ŞEBEKELER YENİLENİYOR
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2017 - 19:21

169 views

       HASSA’DA ESKİ OLAN ŞEBEKELER YENİLENİYOR
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hassa ilçesi genelinde içmesuyu hattı olmayan ve eski olan noktalarda yeni şebeke çalışmaları gerçekleştirildiğini bildirdi.

Hassa ilçesi genelinde içmesuyu problemi olan noktalara yönelik hazırlanan projeleri bir bir hayata geçirdiklerini aktaran Genel Müdürlük, Hassa ilçesi Yeni Mahalle’yi temiz, sağlıklı ve güçlü içmesuyuna kavuşturacak çalışmada 1500 metre 75’lik borularla yeni içmesuyu şebekesinin döşendiğini aktardı.
Çalışma kapsamında abone bağlantılarının da yapıldığına ve birçok meskenin kanayan yarasına merhem olduklarına vurgu yapan İdare, Hatay’ın 15 ilçesinde içmesuyu atağını hızlandırarak paslı, topraklı ve deforme olmuş boruların bertarafının devam edeceğini vurguladı.
Söz konusu çalışmada 4 kamyon, 2 kepçe ve 10 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, kent genelinde yapılan çalışmalar ile içmesuyundaki kayıp kaçağı minimum seviyeye düşürmeyi hedeflediklerini vurguladı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.