HATOKDER’den indirim protokolü « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 22:44

HATOKDER’den indirim protokolü

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği ile Özel Robotik Garajı Kişisel Gelişim Kursu arasında indirim protokolü imzalandı.

reklam
HATOKDER’den indirim protokolü
Son Güncelleme :

22 Şubat 2022 - 14:31

209 views

HATOKDER’den indirim protokolü

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği ile Özel Robotik Garajı Kişisel Gelişim Kursu arasında indirim protokolü imzalandı.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş ve Özel Robotik Garajı Kişisel Gelişim Kursu Yöneticisi Ali Niziplioğlu tarafından Robotik Garajı toplantı salonunda imzalanan işbirliği- indirim protokolünde HATOKDER Denetleme Kurulu Başkanı Fatma Oduncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Özel Robotik Garajı Kişisel Gelişim Kursu Yöneticisi Ömer Tartıcı da hazır bulundular.

KUŞ: PROTOKOL İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN

Çocukların eğitimi konusunda oldukça destek olduğuna inandıkları İnovatif Eğitim modülleri ile kısa sürede dikkatleri üzerinde toplamayı başaran ve Hatay’da bir ilk olma özelliğindeki Özel Robotik Garajı Kişisel Gelişim Kursu ve Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği arasında indirim protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden HATOKDER Başkanı Psikolog Doğan Kuş yaptığı açıklamasında :” Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği üyesi okullarda eğitim gören öğrenciler ve öğretmenlerimiz için faydalı bir çalışmaya daha imza attığımızı düşünüyorum. Çocukların merak duygusunu, keşfetme arzusunu ve yaratıcı düşünme becerisini arttırmaya yönelik eğitimlerin verildiği Robotik Garajında, önce öğretmenlerimiz sonra da öğrencilerimiz aldıkları eğitimlerle kendilerini daha fazla geliştirme imkanı bulacaklardır. Yapmış olduğumuz protokol her iki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

REKLAM

TARTICI: GELECEĞE YÖN VERMEYE HAZIRIZ

İzmir merkezli bir kuruluş olarak kısa bir süre önce faaliyete başlayan Özel Robotik Garajı Kişisel Gelişim Kursunun çalışmalarının tam gaz devam ettiğini söyleyen Yönetici Ömer Tartıcı yaptığı açıklamasında :” Bir eğitimci olarak çalışmalarını yakından takip ettiğim ve oldukça da başarılı bulduğum Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği ve kurumumuz arasında işbirliği ve indirim protokolünü imzaladık. HATOKDER üyesi okullar için özel indirim uygulamalarını sunacağımız protokolümüzün her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum. Alanında deneyimli eğitimcilerimiz nezaretinde vermiş olduğumuz Kodlama Eğitimi ile çocuklarımızın fikir üretebilen ve fikirlerini teknoloji kullanarak hayata geçirebilen, üretken bireyler olarak yetişmesini hedefliyoruz. Geleceğin bilişimcilerini, tasarımcılarını, mucitlerini yetiştirmeyi hedefleyen “Robotik Garajı” olarak çocuklarımıza farklı ve yaratıcı düşünmeyi öğretmek için alanında uzman eğitim kadromuzla geleceğe yön vermek için hazırız. Bu anlamda Robotik Garajı farkını kısa sürede keşfederek bizimle işbirliği yapan Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.