Hatayspor’da hedef ilk 10 « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:10

Hatayspor’da hedef ilk 10

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek sezonun değerlendirmesini yaptı.

reklam
Hatayspor’da hedef ilk 10
Son Güncelleme :

09 Haziran 2022 - 8:57

667 views

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek sezonun değerlendirmesini yaptı.

Atakaş Hatayspor Yönetim Kurulu üyesi ve basın sözcüsü Mustafa Özat “Atakaş Hatayspor 2 sezondur hedefledikleri ilk 10.sırayı, bu sezon ilk 10 ile 1 puan farkla 12.sırada tamamladıklarını bu sezon da hedeflerinden bir şaşma, sapma olmadan ilk 10 da bitireceklerini söyledi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Özat, Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile yollar ayrıldıktan kısa bir süre içerisinde yeni Teknik Direktör Serkan Özbalta ile anlaşarak Transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi.

ENDER YARDIMCI “EN GEÇ 1 HAFTA İÇİNDE ÜÇ-4 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRACAĞIZ”

Futbol Şube Sorumlusu ve aynı zamanda Transfer komitesi üyesi Ender Yardımcı en geç 1 Hafta içerisinde yerli ve yabancı olmak üzere 3 veya 4 Futbolcu ile resmi imzaların atılacağını ve kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Reklam

Ender yardımcı; Afrika, Asya, ve Avrupa’dan olmak üzere uzun süredir takip ettikleri gelecek vadeden en az on-11 genç futbolcu takip ettiklerini ve sezonun kampına dahil edilerek Teknik direktörün de onay vermesi dahilinde Süper Ligde mücadele eden Atakaş Hatayspor’a yeni Bounpendza’lar yeni El Kaabi’ler kazandıracaklarını söyledi.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.