HATAY SAADET’TEN MEMUR-SEN’E ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 16:36

HATAY SAADET’TEN MEMUR-SEN’E ZİYARET

reklam
HATAY SAADET’TEN MEMUR-SEN’E ZİYARET
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2019 - 11:23

109 views

Saadet heyetinin tebrik ziyaretinde konuşan Bayrakdar:
Tüm siyasi parti ve STK’lara eşit mesafede yakınız

Çalışkan: Ülke meselelerinde sendikalar başta olmak üzere STK’ların fikirlerinin alınması gerekir 

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, beraberinde Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan yardımcısı Fahri Serdar Özal ve Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük,  Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Birsen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar’ı ziyaret etti. 

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan geçtiğimiz günlerde Memur Sen Hatay İl Temsilciliğine seçilen aynı zamanda Eğitim Birsen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi. 

Çalışkan; sendikal çalışmaların önemine değinerek;

“sendikal hareketler ülkemiz için önemli. Ülke meselelerinde sendikalar başta olmak üzere STK’ların fikirlerinin alınarak istişare edilmesi gerekir. Değerlerimizi koruyarak hak arama mücadelesi kutsaldır” dedi.

Memur Sen Hatay İl Temsilcisi İsmail Bayrakdar da  nazik ziyaretlerinden dolayı Saadet heyetine teşekkür ederek, Memur-Sen olarak tüm siyasi parti, STK ve kuruluşlarımıza eşit mesafede yakınız ve herkese kapımız açık. İlimize, ülkemize faydalı olmak adına en çok üyeye sahip etkili sendikacılık anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.