HATAY KAGİD OLAĞAN GENEL KURULU’NU YAPTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:37

HATAY KAGİD OLAĞAN GENEL KURULU’NU YAPTI

reklam
HATAY KAGİD OLAĞAN GENEL KURULU’NU YAPTI
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2018 - 13:49

5.160 views

HATAY KAGİD OLAĞAN GENEL KURULU’NU YAPTI

       Hafta başında Olağan Genel Kurulu’nu yapan KAGİD’te Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tuban Güçlü oldu.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Antakya Şehir Kulübü’nde gerçekleştirildi. Genel Kurul toplantısı Divan Kurulu seçimi ile başladı. Divan teşkili yönünde verilen önergenin kabulü ile divan başkanlığına Mehmet Kılıçlar, başkan yardımcılığına Dilek Karadeniz ve yazmanlığa Ayşe Kuseyri seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra KAGİD Başkanı Rana Atalay’ın açılış konuşmasıyla genel kurula geçildi.

Faaliyet ve denetleme raporlarının okunup, ibra edilmesinin ardından tüzük değişikliğine gidilerek, yönetim kurulu sayısı 9’dan 11’e yükseltilirken yönetimin görev süresi de 2 yıldan 3 yıla çıkarıldı. Başkan Rana Atalay döneminde yeni kabul edilen Çiğdem Kıral, Saba Atalay Tokdemir, Nilser Kuseyrioğlu, Özge Salih, Pınar Debooğlu, Pırıl Debooğlu, Ceren Emir, Eda Topal Kara, Gunef Doğan ve Tülay Kılıçlar gibi üyelerle birlikte derneğin toplam üye sayısı 52 oldu.

KAGİD Olağan Genel Kurulu’na derneğin bağlı olduğu DASİFED’in Başkanı Faruk Ekinci, HASİAD Başkanı Gökhan Alkan, DASİFED önceki dönem başkanı Mehmet Kılıçlar ve DASİFED Genel Sekreteri Onur Dönmezer misafir olarak katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde KAGİD yeni Yönetim Kurulu; Tuban Güçlü, Çiğdem Kıral, Mürüvet Nurlu, Miral Arıca, Hülya Gümüş, Zarif Esra Bağdatlı, Rana Atalay, Pınar Akpınar Debooğlu, Özge Salih, Özlenen Kılıç, Serra Nalçabasmaz şeklinde oluştu. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.