Hatay Harmony Handmade Döner açıldı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 20:22

Hatay Harmony Handmade Döner açıldı

Hatay’ın damak tadı olan lezzetlerinden olan dönere yeni soluk getirecek olan Yusuf Dayan’ın işletmeciliğini üstlendiği Hatay Harmony Handmade Döner işletmesi görkemli bir törenle açıldı.

reklam
Hatay Harmony Handmade Döner açıldı
Son Güncelleme :

03 Nisan 2021 - 22:47

428 views

Hatay’ın damak tadı olan lezzetlerinden olan dönere yeni soluk getirecek olan Yusuf Dayan’ın işletmeciliğini üstlendiği Hatay Harmony Handmade Döner işletmesi görkemli bir törenle açıldı.

Defne’ye bağlı Sümerler Mahallesi’nde gerçekleşen açılış törenine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Gazi Mahallesi Muhtarı Süleyman Çaltak, Meydancık Mahallesi Muhtarı Hikmet Dayan, CHP Antakya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karataş, Av. Servet Mullaoğlu ve az sayıda seçkin davetli katıldı.

Yoğun programı dolayısıyla törene geç gelen CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın alana gelişiyle işyerinin açılışı ikinci kez gerçekleştirildi. Açılış törenine Topal’ın yanı sıra CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Gazi Mahallesi Muhtarı Süleyman Çaltak, CHP Antakya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karataş, iş insanı Hasan Efe ve az sayıda seçkin davetli katıldı.


DAMGA ORGANİZASYONA TAM NOT
Pandemi kuralları nedeniyle kısa tutulan programı baştan sona organize eden Buse Çakır’ın işletmeciliğini yaptığı Damga Organizasyon, program sonunda katılımcılardan tam not aldı.

Hatay Harmony Handmade Döner işletmesinin açılışını Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Meydancık Mahallesi Muhtarı Hikmet Dayan yaptı. Kurdele kesiminin ardından işletme dualar eşliğinde açıldı.


DAYAN: İŞYERİMİZİN AÇILIŞINA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Hatay Harmony Handmade Döner işletme sahibi Yusuf Dayan, gazetemize özel olarak yaptığı açıklamada, “İşletmemizde, pandemi kurallarına uygun şekilde son derece titiz ve alanında uzman ustalarımız tarafından hizmet verilecektir. Fiyatlarımız gayet uygun, kalitemiz de tartışılmazdır. Tüm vatandaşları işletmemize yiyeceklerimizin tadına bakmaya bekliyoruz.

reklam

Döner, kebap ve hamburger çeşitlerimizin yanı sıra işletmemizde sıcak ve soğuk içecek servisimiz de mevcuttur. Ev ve işyerlerine servis imkanımız da vardır. Vatandaşlarımız sipariş için bize 0326 212 64 64 ve 0552 612 64 64 numaralı telefonlardan ulaşabilirler. İşletmemiz Harbiye Caddesi Çankaya Apartmanı Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu karşısında hizmet vermeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Haber-Fotoğraf: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.