Hatay Gaziler Derneği 30 Ağustos’u kutladı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 22:26

Hatay Gaziler Derneği 30 Ağustos’u kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi tarafından da anıldı.

reklam
Hatay Gaziler Derneği 30 Ağustos’u kutladı
Son Güncelleme :

01 Eylül 2021 - 17:23

123 views

Hatay Gaziler Derneği 30 Ağustos’u kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi tarafından da anıldı.

reklam

Programa şube başkanı Mehmet Ramiz Bakır’ın yanı sıra gaziler ve davetliler katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı konuşmada, “Kuvay-ı Milliye ruhunda kenetlenmiş Türk milletinin ve onun şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük başarısı 30 Ağustos Zaferidir.

Bu zafer Türk milletinin bağımsızlığa, birlik ve beraberliğe ilk adım atışıdır. Afyon’da başlayıp Aslıhan civarında kuşatılan düşman birlikleri Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında imha edilerek zaferle taçlanmıştır. Yunan ordularının İzmir’e kadar kovalanıp 9 Eylül 1922’de İzmirde denize dökülmesiyle Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur.

Bu aziz vatan bize miras değil, ebediyen yaşaması ve yaşatılması için ecdadımızca kutsal emanettir. Günümüzde ülkemizi savaşa çekmek isteyenlere rastlanmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün millet olma şuuru ekseninde ve Türk üst kimliği altında buluşturduğu toplum bu tehlikenin bizzat farkındadır ve buna asla geçit vermeyecektir.

Bu duygularla 99. Yılını idrak ettiğimiz Büyük Taarruz’un yani Başkomutanlık Meydan Muharebesinde canlarını feda eden aziz şehitlerimizi tazimle şükranla ve rahmetle yad ediyor, onların yaşayan şahitleri olan gazilere sağlıklı huzurlu yaşam temenni ediyorum” dedi.

Başkan Bakır’ın konuşmasının ardından davetliler onuruna kokteyl düzenlendi.

Haber: Levent AŞKAR

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.