Hatay Esnafının Sorunları sağlamoğlu aksesuar da değerlendirildi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:23

Hatay Esnafının Sorunları sağlamoğlu aksesuar da değerlendirildi

reklam
Hatay Esnafının Sorunları sağlamoğlu aksesuar da değerlendirildi
Son Güncelleme :

06 Ekim 2016 - 20:39

146 views

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 4 Ekim Salı günü Antakya Küçük Sanayi Sitesi’ndeki Sağlamoğlu Aksesuar ev sahipliğinde aksesuar ve mobilyacı esnafıyla bir araya geldi.

Hatay’da hizmet veren tüm meslek gruplarının sorunlarına kalıcı çözümler üretme hususunda hassasiyet gösteren HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu kez de sanayi esnafının sıkıntılarına kulak vererek, taleplerle ilgili notlar aldı.

HİZMET KALİTESİ HALKIN DESTEĞİYLE GÜNDEN GÜNE ARTTIRIYOR

Hizmet çıtasının ileriye taşınmasında hemşehrilerinin de desteğini alan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çalışmalara yön vermek amacıyla esnafın görüş ve önerilerinin de göz önünde bulundurulduğunun altını çizdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Hatay’ın spor geleceği ile ilgili de esnafla sohbet eden Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Hatayspor’un kısa zaman içerisinde büyük bir çalışma disipliniyle adından söz ettirmeye başladığını ifade etti. HBB’li kadın basketbolcuların bu ay içerisinde Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Fenerbahçe’yle karşılaşacağını da sözlerine ekleyen Başkan Savaş, Hatayspor’un da yükselen form grafiğiyle ligi domine edeceğini ve bu takımların Hatay halkına sayısız gurur,başarı ve mutluluk yaşatacağını belirtti.

BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Başkan Savaş’ın ziyaretinden son derece memnun olan sanayi sitesi esnafı göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan ve yapılacak olan nitelikli hizmetlerinden dolayı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.