“HARBİYE’s KEBAP” MUHTEŞEM AÇILIŞI İLE GÖZLERİ DOLDURDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:26

“HARBİYE’s KEBAP” MUHTEŞEM AÇILIŞI İLE GÖZLERİ DOLDURDU

reklam
“HARBİYE’s KEBAP” MUHTEŞEM AÇILIŞI İLE GÖZLERİ DOLDURDU
Son Güncelleme :

18 Eylül 2017 - 10:51

177 views

“HARBİYE’s KEBAP” MUHTEŞEM AÇILIŞI İLE GÖZLERİ DOLDURDU

Hatay’ın zengin sofrasını ve Harbiye kebabının eşsiz lezzetlerini vatandaşlarla buluşturmak amacıyla hizmete giren Harbiye’s Kebap, muhteşem bir açılış töreni ile halkla buluştu.

Sahipliğini Mehmet Özmen ve İbrahim İmseytoğlu’nun yaptığı Harbiye’s Kebap, Ulucami Mah. İstiklal Caddesi, Alkanlar Pasajı No:6 (köprübaşı) adresinde hizmet vermeye başladı. 100 müşteri kapasitelisiyle üç kattan oluşan Harbiye’s Kebabın açılışına, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay İl başkanı Lütfi Kaşıkçı, MHP Antakya ilçe başkanı Adnan Akdaş, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin,bazı oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve yüzlerce vatandaş katılım gösterdi. Açılışta bir konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Harbiye’s Kebabın memlekete hayırlı olması temennisinde bulunarak, bu güzel restoranı Hatay’a kazandıran Mehmet Özmen ve İbrahim İmseytoğlu’na teşekkür etti. Açılış kurdelesi daha sonra katılımcılar tarafından kesildi.

MEHMET ÖZMEN: HEDEFİMİZ, TÜRKİYE’YE AÇILMAK

Hatay’ın zengin mutfağını ve Harbiye’nin eşsiz kebabını Türkiye’ye yayma hedefinde olduklarını söyleyen Harbiye’s Kebap ortağı Mehmet Özmen, ilerleyen süreçlerde “Harbiye’s Kebap” markası adı altında il genelinde şubeler açacaklarını ve daha sonra Türkiye geneline açılacaklarını söyledi. Tüm kebap çeşitleri ile Hatay halkının hizmetinde olduklarını söyleyen Özmen, herkesi Harabiye’s Kebabı tatmaya davet etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.