Hacıoğlu: Reyhanlı Doğalgaz’a Kavuşuyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 15:58

Hacıoğlu: Reyhanlı Doğalgaz’a Kavuşuyor

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, ilçeye doğalgaz arzı sağlamak amacıyla girişimlerini sürdürüyor.

reklam
Hacıoğlu: Reyhanlı Doğalgaz’a Kavuşuyor
Son Güncelleme :

01 Nisan 2021 - 23:39

157 views

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, ilçeye doğalgaz arzı sağlamak amacıyla girişimlerini sürdürüyor.

Başkan Hacıoğlu proje ile ilgili Aksa Çukurova Doğal Gaz Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve İşletme Müdürü Önder Akyol bizleri ziyaret ederek ilçede yapılacak doğal gaz yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Reyhanlı İlçesi olarak Çukurova Doğal Gaz Dağıtım Lisansına dahil edildiğini belirten yetkililer, 2021 Yılı içerisinde doğal gaz yatırım çalışmalarına başlanılacak olan Reyhanlı’da, Doğal Gaz Şehir Giriş İstasyonu için proje ve montaj çalışmalarına başlandığını da aktardı.

HACIOĞLU: EN KISA ZAMANDA ŞEHRİN TÜM ALANLARINDA KULLANIMA BAŞLANACAK
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hacıoğlu, “Aksa Çukurova Yetkilileri, 2021 yılında İlçemize doğal gaz arzını sağlayacak Doğal Gaz Şehir Giriş İstasyonu ve Bölge Regülatörünün montaj ve bağlantılarının tamamlanacağını belirterek, doğalgaz şebeke yatırımlarıyla ilçemize doğal gazın ulaştırılmasını planladıklarını belirterek, Reyhanlı halkına temiz, ekonomik ve konforlu doğal gazı en kısa sürede kullandırmak için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtiler.

REKLAM

İlk etapta Doğal gaz çalışmalarının verileceği değerlendirilen Yeni Mahalle, Bahçelievler, Bağlar ve Yenişehir Mahallelerinde yetkilerle birlikte incelemelerde bulunuldu. En kısa zamanda şehrin tüm alanlarına çalışmaların başlanacağını belirten yetkililer, doğal gaz kullanmak isteyen mahalle sakinleri için ön abonelik çalışmalarının yakın zamanda başlanılacağı belirtildi” ifadelerini kullandı.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.