GÜZELYURT: İNSANA YAKIŞAN BİR KENT KURACAĞIZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:51

GÜZELYURT: İNSANA YAKIŞAN BİR KENT KURACAĞIZ

reklam
GÜZELYURT: İNSANA YAKIŞAN BİR KENT KURACAĞIZ
Son Güncelleme :

06 Mart 2019 - 10:44

171 views

GÜZELYURT: İNSANA YAKIŞAN BİR KENT KURACAĞIZ

Demokratik Sol Parti (DSP) Defne Belediye Başkan adayı Mehmet Güzelyurt Defne ilçesine çağdaş bir kent kimliği kazandırmak için aday olduğunu belirterek “insana yakışan bir kent kuracağız” dedi.

31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde tüm Defne’yi kucaklayan bir anlayışla çalışan ve Defne için çözüm arayışında olan Güzelyurt, ilk olarak Diş Hekimleri Odası’nı ziyaret etti. Güzelyurt, burada Başkan Nebil Seyfettin, Yönetim Kurulu ve üye arkadaşlarıyla bir araya geldi.

GÜZELYURT: AŞIĞI OLDUĞUM TOPRAKLARA DÜŞ EKİMİ YAPACAĞIZ

Burada açıklamalarda bulunan Güzelyurt, “Hatay Diş Hekimleri Odası’nda gerçekleştirdiğimiz toplantıda birlikte yönetilen, hak ettiği hizmetleri gören ve çağdaşlaşan Defne hayalimi paylaştım. Diş Hekimliği mesleğimden, aşık olduğum topraklara “Düş Ekimi” yapma aşamasında gerçekleştireceğimiz hayalimize destek olan dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güzelyurt buradaki temaslarının ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Defne Şubesi’ni ziyaret etti. Çağdaş Defne’mizi inşa etme yolunda yapılan çalışmaları destekliyor ve yapacağımız çalışmalara katkı sunacak herkesle iletişim halinde olacağımızı ifade ediyoruz diyen Güzelyurt’un ziyareti günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Güzelyurt ÇYDD ziyaretinin ardından Mor Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Buradaki ziyarette, kadına şiddetin önlenmesi noktasında eğitimlerin verilmesi, bilinç oluşturulması ve şiddet mağduru kadınların korunması konuları ele alındı. Kadın Emeği Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarette, yerel yönetimlere anlam katan en önemli unsurlardan biri olan kadın emeğini değere dönüştürme konusunu ele alındı. Güzelyurt buradaki temaslarının ardından TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi’ni ziyaret etti. Güzelyurt Hatay Veterinerler Odası’nı ziyaret etti. Defne’de yaşayan sokak hayvanlarıyla ilgili olarak gerçekleştireceğimiz projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Güzelyurt ardından Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez’i ziyaret etti.  Güzelyurt, adaletin yılmaz savunucuları baro mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

BEYAZ GÜVERCİN EKİBİ BOŞ DURMUYOR

Güzelyurt, Defne’yi karış karış gezerken Demokratik Sol Parti Kadın Kolları üyeleri de Defne’de Güzelyurt için çalışmalarını sürdürüyor. En az Güzelyurt kadar emek harcayan üyeler ilk olarak Çekmece Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara Çekmece Mahallesinde Defne’ye birlikte yönetim anlayışını getirecek “Beyaz Güvercin’i ve çağdaş projeleri anlattı. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.