EĞİTİM KURUMLARI SAĞLIKLI ALTYAPIYA KAVUŞUYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:51

EĞİTİM KURUMLARI SAĞLIKLI ALTYAPIYA KAVUŞUYOR

reklam
EĞİTİM KURUMLARI SAĞLIKLI ALTYAPIYA KAVUŞUYOR
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 14:49

143 views

EĞİTİM KURUMLARI SAĞLIKLI ALTYAPIYA KAVUŞUYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra eğitim öğretim kurumları, ibadethaneler, dernek ve kuruluşların altyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Geleceğimizi şekillendiren öğrencilerimizin eğitim gördüğü okulların daha sağlıklı bir ortam haline gelmesi adına yapılan çalışmaların devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Reyhanlı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde yeni yapılan okula atık su hattının döşendiğini belirtti.

Çalışma kapsamında 160 metre yeni kanal hattının döşendiğini aktaran HATSU, yürüttüğü çalışma sayesinde sağlık açısından oluşabilecek tehlikelerin ve kötü kokuların önüne geçildiğini açıkladı.

Eğitime ve eğitim kurumlarına yapılan hizmetlerden ötürü mahalle sakinleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile HATSU ekiplerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.