Eğitim-İş Hatay’dan dayanışma yemeği « Hatay Yeni Haber Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 12:21

Eğitim-İş Hatay’dan dayanışma yemeği

Eğitim-İş sendikasının kuruluşunun 17. Yıldönümü vesilesiyle Hatay’da bir dayanışma yemeği düzenlendi.

reklam
Eğitim-İş Hatay’dan dayanışma yemeği
Son Güncelleme :

07 Kasım 2022 - 8:47

324 views

Eğitim-İş Hatay’dan dayanışma yemeği

Eğitim-İş sendikasının kuruluşunun 17. Yıldönümü vesilesiyle Hatay’da bir dayanışma yemeği düzenlendi.

Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin üye hedefi koyan sendikanın dayanışma yemeğine Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay, Genel Örgütlenme Sekreteri Şenol Eyüboğlu, Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Himmet Suat Sadış, Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Ateş ve yönetim kurulu, Gaziantep Şube Başkanı Ali Arpat, Mersin Şube Başkanı Yakup Tekin, Osmaniye Şube Başkanı İzzet Ehliz ve yönetim kurulu, kardeş sendika Tüm Yerel Sen Hatay Şube Başkanı Engin Mansuroğlu ve yönetim kurulu, Güven Haber Sen Hatay İl Temsilcisi Ali Kara ve yönetim kurulu, ADD Hatay Şube Başkanı Kezban Kuran ve yönetim kurulu, ÇYDD Antakya İlçe Başkanı Gülfer Öztürk Güler, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ve yönetim kurulu, ilçe temsilcilik yöneticileri, üyeler ve Eğitim İş Hatay 1 Nolu Şube Müzik Topluluğu katıldı. Sendikada emeği geçenlere hediye takdim edilen program yemek ikramının ardından çalan müzikler eşliğinde çekilen halaylar ile sona erdi.

GÜNAL: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM

Eğitim İş Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Günal gecede yaptığı konuşmada; “Eğitim İş Hatay 1 Nolu Şube olarak; geleneksel dostluk ve dayanışma yemeğimizi gerçekleştirdik. Kuruluşumuzun 17. yılında ırkçılığa, gericiliğe, bölücülüğe karşı sloganıyla çıktığımız yolda, her türlü baskılar karşısında dimdik duran demokratik, laik, bilimsel, çağdaş ve kamusal eğitimin savunucuları emekçilerimize selam olsun. Öğretmenlik Meslek Kanuna karşı daha iki gün önce alanlarda olup, alanlardan çıkarak etkinliğimize katılan tüm üye ve dostlarımıza selam olsun.

Eğitim İş olarak sene başında koyduğumuz Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin üye hedefine henüz yıl bitmeden ulaşan örgütümüzün tüm MYK, Şube, İl ve İlçe Temsilciliklerimize Hatay’dan selam olsun. Gecemizde Eğitim İş çatısı altında mücadele etmiş ve emek vermiş emekli öğretmenlerimizle birlikte olmaktan ve onlara hediyelerini sunmaktan onur duyduk.

Emekli olan emekçi dostlarımıza selam olsun. Yemeğimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan Eğitim İş Genel Başkanımız Kadem Özbay’a, Genel Örgütlenme Sekreterimiz Şenol Eyüboğlu’na, Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyemiz Himmet Suat Sadış’a, Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Ateş ve yönetim kuruluna, Gaziantep Şube Başkanı Ali Arpat’a, Mersin Şube Başkanı Yakup Tekin’e, Osmaniye Şube Başkanı İzzet Ehliz ve yönetim kuruluna, kardeş sendikamız Tüm Yerel Sen Hatay Şube Başkanı Engin Mansuroğlu ve yönetim kuruluna, Güven Haber Sen Hatay İl Temsilcisi Ali Kara ve yönetim kuruluna, ADD Hatay Şube Başkanı Kezban Kuran ve yönetim kuruluna, ÇYDD Antakya İlçe Başkanı Gülfer Öztürk Güler’e, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ve yönetim kuruluna, tüm ilçe temsilcilik yöneticilerimize, üyelerimize ve müzikleri ile bizlere yine harika bir gece yaşatan Eğitim İş Hatay 1 Nolu Şube Müzik Topluluğundaki dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Programda bol bol hatıra fotoğrafı da çekildi.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.