EDİP KAHLIOĞULARI’NIN RUHUNA ATFEN KUR’AN-I KERİM OKUTULDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:33

EDİP KAHLIOĞULARI’NIN RUHUNA ATFEN KUR’AN-I KERİM OKUTULDU

reklam
EDİP KAHLIOĞULARI’NIN RUHUNA ATFEN KUR’AN-I KERİM OKUTULDU
Son Güncelleme :

17 Haziran 2018 - 20:24

168 views

EDİP KAHLIOĞULARI’NIN RUHUNA ATFEN KUR’AN-I KERİM OKUTULDU

Samandağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Kahlıoğulları’nın babası ve Samandağ Kent Günlüğü Gazetesi İmtiyaz sahibi Edip Kahlıoğulları’nın vefatının 7. Günü münasebeti ile ruhuna atfen Kur’an-ı Kerim okutuldu.

16 Haziran Cumartesi günü saat 12:00’da Çiğdede Mahallesinde buluna evinde okutulan Kur’an-ı Kerim Hatmine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Fuat Çay, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Kadın Danışma Merkezi Başkanı Hülya Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Ahras Nural, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahil, Basın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Siper, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uzay Fırıncıoğulları, Çiğdede Mahallesi Muhtarı Tahsin Kablan, Sulama Birliği eski Başkanı Suphi Kahil, ve rahmetlinin ailesi ve sevenleri katıldı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Kur-an Hatminin ardından Kahlıoğulları Ailesine baş sağlığı diledi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.