DSP Hatay heyeti Ankara’da « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Mayıs 2024 - 02:16

DSP Hatay heyeti Ankara’da

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Ankara’daki genel merkezde il başkanlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

reklam
DSP Hatay heyeti Ankara’da
Son Güncelleme :

14 Haziran 2021 - 17:24

196 views

DSP Hatay heyeti Ankara’da

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Ankara’daki genel merkezde İl başkanlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya Hatay’dan İl Başkanını temsilen İl divan kurulu ve İskenderun İlçe Başkanı Michael Yuhanna James Aşkar katıldı. Gündeme yönelik konuların görüşüldüğü toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu.

AŞKAR: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Aşkar, “Hatay İl Başkanımız Sayın Ali Kaya ve tüm Hatay İlçe Başkanlarımızı temsilen DSP Genel Başkanımız Önder Aksakal’ın düzenlemiş olduğu Ankara Genel Merkezimiz’deki İl Başkanları toplantısına katılım sağladık.

Çok değerli bilgiler öğrenip fikir ve düşüncelerimizi paylaşma fırsatı bulduk.

REKLAM

Bu toplantıya katılım sağlayan emeği geçen bizi kıymetli paylaşımları ile bilgilendiren başta Genel Başkanımız Önder Aksakal olmak üzere Örgütlerden Sorumlu Başkanımız Genel Başkan Yard. Sayın Erdoğan Sincer, Genel Başkan Sekreterimiz, Genel Merkezdeki Tüm Sorumlu Başkan ve Yardımcıları, Toplantıya Katılım Gösteren PM üyeleri, İl Başkanlarımız ve temsilen katılan tüm ilçe başkanlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkürlerimizi iletirim. İyi ki varsınız saygı ve sevgilerimizle” ifadelerini kullandı.

Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.