Dönmez Teksöz’den şoför esnafına destek istedi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:15

Dönmez Teksöz’den şoför esnafına destek istedi

Hatay Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Dönmez, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret ederek, pandemi döneminde zor durumda olan şoför esnafına destek istedi.

reklam
Dönmez Teksöz’den şoför esnafına destek istedi
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2021 - 11:38

156 views

Dönmez Teksöz’den şoför esnafına destek istedi

Hatay Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Dönmez, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret ederek, pandemi döneminde zor durumda olan şoför esnafına destek istedi. Dönmez, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan da esnafa yönelik talepte bulundu.


Dönmez, Teksöz ile yaptığı değerlendirmelerin ardından isteklerini şu şekilde sıraladı; HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz Pandemi sürecinde Tolu Taşıma Esnafların mağduriyeti ile ilgili istişarede bulunduk. Pandemi sürecinde toplu taşımanın sürdürebilmesi için; Hatay BŞB Başkanımız Lütfü Savaş’tan esnafımız’a destek verilmesini talep ediyoruz. Yol güzergah belgesi ücretleri kaldırılmalı. Akaryakıt desteği verilmeli. Garaj giriş ücreti alınmamalı. % 5 kesinti iptal edilmeli. Esnafımıza her türlü destek verilmelidir.”

reklam

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN