DEVA PARTİSİ DURMAK BİLMİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Mayıs 2024 - 11:12

DEVA PARTİSİ DURMAK BİLMİYOR

Deva Partisi Antakya ve Defne İlçe teşkilatı yönetimi sanayi esnafını gezdi.

reklam
DEVA PARTİSİ DURMAK BİLMİYOR
Son Güncelleme :

10 Haziran 2021 - 15:01

115 views

DEVA PARTİSİ DURMAK BİLMİYOR

Deva Partisi Antakya ve Defne İlçe teşkilatı yönetimi sanayi esnafını gezdi.

REKLAM


Yönetim ekiplerinden yapılan ortak açıklamada “Sadece seçim döneminde kapılarını çaldıkları, halini sorup uçsuz bucaksız vaatlerle oylarını aldıkları esnafımız gerek hükümetin yanlış ekonomik politikaları gerekse tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle işyerini siftahsız kapatma noktasına gelmiş, maliyetinin altına yapılan satışlarla ayakta kalmaya çalışmaktadır.
Ekonomik sorunlar günden güne büyürken maalesef şehirde siyaset yaptığını iddia eden kişiler siyaseti toplum için değil kendileri ve yandaşları için yapmaya başlamış, halk ile aralarına aşılması güç mesafeler girmiş, insanlar kutuplaştırılarak, ötekileştirilerek kendi mevki ve makamlarını sağlama alma çabasına girişmişlerdir.
Temel amacı insan onuruna yaraşır asgari yaşam standartlarını sağlamak, milli geliri daha adil dağıtmak ve böylelikle sosyal adaletin gerçekleşmesi için devletin ekonomik ve sosyal hayata aktif biçimde müdahale ederek bu yolla bireylere, kişisel ve politik haklar yanında sosyal ve ekonomik haklar da sunmak olan sosyal devlet anlayışının da işlevini yitirdiğini görmekteyiz.
DEVA Partimizin Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin dertlerine derman olacak kadrolarımız da, projelerimiz de hazır. İlk seçimden sonra inşallah bunları hızla uygulamaya sokarak milletimizin dertlerine DEVA olacağız” denildi.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.