DEVA Hatay’ın her yerinde « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 23:45

DEVA Hatay’ın her yerinde

Demokrasi ve Atılım Partisi kadroları Hatay’ın her yerinde vatandaşlarla istişare etmeye devam ediyor.

reklam
DEVA Hatay’ın her yerinde
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2022 - 16:38

345 views

DEVA Hatay’ın her yerinde

Demokrasi ve Atılım Partisi kadroları Hatay’ın her yerinde vatandaşlarla istişare etmeye devam ediyor.


DEVA iktidarı için çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Sabit Coşkun öncülüğündeki kadrolar Hatay’ın her bölgesinde vatandaşlarla buluşmaya ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İlçe Gençlik kolları başkanı Halit Karagülle, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Asaf Çağlar ve Tarım Politikaları başkanı Remzi Kınay, Aksaray ve Akasya Mahallesi’nde Devaesnafta ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen heyet, DEVA Partisi’nin çözüm önerilerini de vatandaşlara anlattı.


“SAĞLIĞIN DEVASI OLACAĞIZ”
DEVA Partisi’nin sağlık politikalarını anlatmak için İl Başkanı Sabit Coşkun Antakya’da, İskenderun İlçe Başkanı Güven Gündüz de İskenderun’da seferberlik başlattı.


İki koldan gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlara DEVA Partisi’nin projeleri anlatılmaya devam ediliyor. Gerçekleşen ziyaretlerle ilgili il yönetiminden yapılan açıklamada; “İl başkanımız Sabit Coşkun , ilçe başkanımız Uğur Çakılı , il sağlık politikaları başkanımız Yusuf Yurdal ve başkan yardımcılarımız ile birlikte “Sağlıkta Atılım Eylem Planımızı” Hatay Tabipler Odası Başkanlığına ziyarette bulunarak, takdim ettik.

Türkiye; alınamayan randevuların, konulamayan teşhislerin, yapılamayan ameliyatların, bulunamayan ilaçların ve göç eden hekimlerin ülkesi haline geldi. İskenderun İlçe Yönetimimiz ile birlikte Sağlık Sektörü çalışanlarına ziyarette bulunarak; Sağlıkta Atılım Eylem planımızı takdim ettik. Özel Sağlık hizmet sunucularının sağlık sistemindeki rolünü artıracağız” denildi.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.