DEVA Hatay’dan Reyhanlı çıkarması « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 07:45

DEVA Hatay’dan Reyhanlı çıkarması

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanlığı; Reyhanlı’ya çıkarma yaptı.

reklam
DEVA Hatay’dan Reyhanlı çıkarması
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2022 - 22:19

214 views

DEVA Hatay’dan Reyhanlı çıkarması

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanlığı; Reyhanlı’ya çıkarma yaptı.


Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, DEVA Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, Reyhanlı İlçe Başkanı Hüseyin Saçar, Altınözü İlçe Başkanı Hulki Baskın, il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

SAÇAR: REYHANLI’NIN DEVA’SI OLACAĞIZ

Programa katılanlara teşekkür eden DEVA Partisi Reyhanlı İlçe Başkanı Hüseyin Saçar; “DEVA Partisi adanmışları partisidir. Milletimizin emanetini teslim almaya geliyoruz. İnşallah Reyhanlı’nın, Hatay’ın ve Türkiye’nin DEVA’sı olacağız” dedi.

ÇAKILI: PROGRAMIMIZA HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.
AV. NİDAL HÜZMELİ: UMARIM HAYALLERİMİZ GERÇEK OLUR
Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, “Reyhanlılı vatandaşlarımızın DEVA Partisi’nin yanında olduğunu biliyorum: Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Güçlü bir Türkiye ve güzel bir gelecek için Genel Başkan Yardımcımız Sadullah Ergin ile el ele verdik. Sizlerin de desteği ile geleceğe ümitle bakmak istiyoruz. Umarım tüm hayallerimiz gerçek olur” dedi.


COŞKUN: KORKAKLARIN ARAMIZDA İŞİ YOKTUR
DEVA Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun; “Bizim hareketimiz cesurlar hareketidir. Korkakların aramızda yeri yoktur. Bugün geldiğimiz noktada hepimiz fakirleştik. Hepimiz geleceğimizden endişe duyuyoruz. Bu şartlarda ne yapacağız diye düşünen birileri çıktı. Genel Başkanımız Ali Babacan, Genel Başkan Yardımcımız Sadullah Ergin ve arkadaşları bu hareketi kurdu. İyiki de bunu yapmışlar. Bugün o günden daha vahim bir tablo içindeyiz. O gün dolar bu kadar değildi, akaryakıt bu kadar pahalı değildi, Avrupa’ya gitmek isteyenlerin sayısı da bu kadar değildi. Ancak onlar bugünleri gördüler. Bu gidişin ardı kötü dediler. Biz emaneti teslim almak için hazır olmalıyız dediler. Biz bu partiyi kurarken işi, aşı olan ama derdi bu memleket olan insanlarla bir araya gelelim. DEVA Partisi bu ülkenin derdiyle dertlenen insanların bir araya geldiği partidir” ifadelerini kullandı.


ERGİN: GELECEĞİ DÜŞÜNMEK İÇİN KURULDUK
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin; “Bu günde derdimiz var. Bizi bir araya getiren şey geleceğimiz olan gençlerimiz, çocuklarımız, anneler babalardır. Ülkemiz maalesef iyi bir istikamette yol alamıyor. Her geçen gün bir önceki günü arar vaziyete geldik. İnsanlarımız geçim sıkıntısına düşmüş, evlatlarının ne olacağını endişe ile bekliyor. Bugün Türkiye olmaması gereken noktada. Bu ülke 20 sene önce sıkıntılar içine girmişti. 2001 yılında da bu dönemki gibi buhranlı bir dönemdi. O dönemde de Adalet ve Kalkınma Partisi kuruldu. O dönemde de insanlarla konuştuğumuzda insanlara geleceği tasarlamamız lazımdı dedik. O dönem o yapılanma doğruydu. O dönem Reyhanlı barajı yükseltildi. Tahtaköprü barajı yapıldı. Kahramanmaraş’tan su getirilip Reyhanlı barajına akıtıldı. Adliye binaları, hastaneler, okullar yapıldı.

Milli gelir 3 bin dolardan 12 bin dolara yükseldi. O dönem her şey istişare ile yapıldı. Böylesine iyi giden bir düzen nasıl oldu da vatandaşı ekmeğüe muhtaç hale getirdi. Ne zaman istişareyi bıraktık o zaman işler bozuldu. Ustalık dönemi, dedik, o dönem gelişme durdu. Enflasyonda Avrupa’da 47 ülke içinde 1 numaradayız. Biz 1. olalım ama eğitimde, sağlıkta birinci olalım. zamda zulümde değil.

Şu anda Türkiye’de parası olan, parayla para kazananları ayırın, bu ülkede %90 şu anda yarını düşünen insanlardan oluşur. 2004-2016 arasında enflasyon tek haneydi. O dönem Ali Babacan ekonomiden sorumlu bakandı. Döviz 6 yıl yerinde sayıyordu. Faiz %30’da devralınırken %6’ya indirildi. Bugün faizler ne durumda. DEVA Partisi işte bu ihtiyaçtan kurulmuştur ve inanıyorum ki sizlerin de desteği ile geleceğe güvenle bakacağız. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.


Program vatandaşlar ile yapılan sohbetle sona erdi.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.