DEVA Antakya’da yeni atama « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 15:09

DEVA Antakya’da yeni atama

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine Hasan Öztürk getirildi.

reklam
DEVA Antakya’da yeni atama
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2021 - 11:05

344 views

DEVA Antakya’da yeni atama

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine Hasan Öztürk getirildi. Öztürk’e rozetini Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Sadullah Ergin taktı. Hatay siyasi camiasının tanınmış simalarından olan Öztürk İYİ Parti Hatay İl Teşkilatı’nda yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyurdu. İYİ Parti İl Genel Sekreterliği ve parti sözcülüğü görevlerinde tüm kesimlerin takdirini kazanan Öztürk, başarısını Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nda sürdürmeyi hedefliyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevlendirmesini açıklarken şu mesajı verdi: Türkiye’de geleceğin milliyetçilik anlayışı, ortak yaşam ve gelecek temelinde refahı ve mutluluğu hedeflemelidir. Milliyetçilik anlayışımızın temel ölçütü ‘vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır.’ Deva Partisi Antakya İlçe Başkanlığınca, Tanıtım ve Halkla İlişkileri Başkanlığına Hasan Öztürk görevlendirilmiştir. Hasan Öztürk’e görevinde başarılar dileriz.”

ÖZTÜRK: 85 MİLYON HEP BERABER BAŞARACAĞIZ

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine atanan Hasan Öztürk, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün itibariyle siyasi büyüklerimin takdiriyle DEVA Partisi Antakya Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevine atanmış ve mazbatamı almış bulunmaktayım. Şahsımı telefon , mesaj ve diğer iletişim araçları ile arayan tebrik eden ve başarı dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma , dostlarıma ve TÜRK Milletine hizmet yolunda birlikte yürüdüğüm dava arkadaşlarıma; en başta da aileme teşekkür ve saygı dolu duygularımı arz ederim. Sizlerin destek ve duası ve de Cenab-ı Allah’ın takdiri ile millete hizmet yolunda gayretlerimizi güçlü bir irade ve artan bir heyecan ile sürdürmeye devam edeceğim. Bilinmesini isterim ki; gerek özgürlük alanlarının genişletilmesi, derinleştirilmesi ve yaygınlaştırılması anlamında, gerekse demokrasinin kökleşmesi anlamında şimdiye kadar edindiğim mirası daha ileri safhalara, hatlara taşımaya hep birlikte kararlıyız. Bunu 85 milyon vatandaşımız ile birlikte başaracağız.
Gerçekleştirdiğimiz DEVA devrimini kökleştireceğiz , daha büyük TÜRKİYE , daha adil bir dünya için hep birlikte mücadele vereceğiz” ifadelerini kullandı. Haber: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.