DEFNE’DE İSTİSMAR ANLATILACAK! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:12

reklam

DEFNE’DE İSTİSMAR ANLATILACAK!

DEFNE’DE İSTİSMAR ANLATILACAK!
Son Güncelleme :

26 Şubat 2018 - 9:12

202 views

DEFNE’DE İSTİSMAR ANLATILACAK!

Defne Belediyesi, 1 Mart 2018 Perşembe Günü Çocuk İhmali ve İstismarı hakkında ailelerin bilinçlenmesine yönelik örnek bir panel düzenliyor.

Medyada gündemden düşmeyen ‘çocuk istismarı’ konusunda, yaşanılan olayların ciddi bir boyuta ulaştığı şu günlerde Defne Belediyesi; Moral Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Defne Kent Konseyi işbirliği ile son derece anlamlı bir panele imza atıyor.

Ailelerin bilinçlendirilmesine yönelik düzenlenecek “Çocuk İstismarına Hayır!” adlı panele Pdr. Mehmet Oral ve Uzman Dr. Serdal Kanuncu konuşmacı olarak katılım gösterecek.

Cinsel istismarın çocuklar üzerindeki etkisi, çocuklarımıza hangi yaş grubunda nasıl anlatılması gerektiği; fiziksel, duygusal, ekonomik istismar ve doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgilerin aktarılacağı panel 1 Mart Perşembe Günü saat 17.30’da Akdeniz Mahallesi Akdeniz Defne Evi’nde gerçekleşecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.