DEFNE’DE İBADETHANELER PIRIL PIRIL « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 18:54

DEFNE’DE İBADETHANELER PIRIL PIRIL

reklam
DEFNE’DE İBADETHANELER PIRIL PIRIL
Son Güncelleme :

16 Şubat 2018 - 11:34

157 views

DEFNE’DE İBADETHANELER PIRIL PIRIL

Defne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamda gerçekleştirebilmeleri adına ibadethanelerde rutin olarak temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Belli bir plan program dâhilinde Defne sınırları içerisindeki tüm ibadethanelere ulaşmaya çalışan ekipler, ibadethanelerin dönüşümlü olarak sıklıkla temizlendiğini, ekiplerin bir an olsun durmadıklarını dile getirdiler.

İbadet yerlerinde hijyen sürekliliğinin sağlanması için dört koldan çalışan ekipler, iç-dış temizlik uygulamalarıyla vatandaşlardın takdirini topluyor.

Ekiplerin aralıksız çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, ibadethanelerde gerçekleştirdikleri titiz çalışma için Defne Belediyesi’ne teşekkür ettiler.(Haber Merkezi)

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.