DEFNE HALKI YOLLARDAKİ DÜZENLEME İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:25

  DEFNE HALKI YOLLARDAKİ DÜZENLEME İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK

reklam
  DEFNE HALKI YOLLARDAKİ DÜZENLEME İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 16:11

163 views

  DEFNE HALKI YOLLARDAKİ DÜZENLEME İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK

Defne Belediyesi, İlçe genelinde gerçekleştirdiği yeni yol açma, genişletme, tesviye,çalışmaları ile ulaşım ağını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Turunçlu Mahallesi Aziz Nesin Sokakta yol genişletme çalışması gerçekleştirdiler.

Genişleyen yola istinat duvarı ören ekipler, önümüzdeki günlerde yolun üst zemin kaplama çalışmasına başlayacaklar.

Mevcut yollarda uyguladıkları genişletme çalışmalarıyla araç trafiğini rahatlattıklarını ifade eden ekipler: “Defne İlçemizde yollarda gerçekleştirdiğimiz ıslah çalışmalarımızla trafik akışını kolaylaştırmayı  ve vatandaşlarımızın daha konforlu bir trafikte yol almalarını sağlıyoruz.Tespit ettiğimiz yollarda tüm ekiplerimizce gerçekleştireceğimiz yol açma,genişletme,stabilize,tesviye,bakım ve onarım çalışmalarımız ile Defne halkı, rahat bir nefes alacak.”sözlerine yer verdiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.