DEFNE BELEDİYESİ’NDEN TURUNÇLU- AŞAĞIOKÇULAR’A BETON ASFALT « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:37

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN TURUNÇLU- AŞAĞIOKÇULAR’A BETON ASFALT

reklam
DEFNE BELEDİYESİ’NDEN TURUNÇLU- AŞAĞIOKÇULAR’A BETON ASFALT
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 11:32

182 views

TURUNÇLU- AŞAĞIOKÇULAR’A BETON ASFALT

Defne Belediyesi, hava koşullarının iyi olduğu her anı değerlendiriyor; ilçe genelinde sürdürdüğü beton asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen beton asfalt çalışmaları hız kazandı.

Bu hafta Turunçlu ve Aşağıokçular Mahallelerinde çalışan ekipler, asfalt öncesi kazı ve zemin iyileştirme uygulamalarının tamamlanması ile birlikte beton asfalt döküm çalışmaları gerçekleştirdiler.

Hava şartlarının güzel olduğu süre boyunca çalışmalarına ara vermeden devam edecekleri bilgisini veren ekipler, tüm personelleriyle sahada olacaklarının altını çizdiler.

Yer ve bölge ayırt etmeksizin, ihtiyaç olan her noktaya ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden ekipler, beton asfalt çalışmalarında Turunçlu ve Aşağıokçular Mahallelerinin ardından bir sonraki durağın Yeşilpınar Mahallesi olduğunu duyurdular.

Defne’nin ve Defnelilerin yıllardır süregelen yol problemlerini kalıcı çözümlerle çözme hedefinde olduklarını ve çalışmalarını bu yönde planladıklarını belirten ekipler, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın talimatları doğrultusunda yüksek standartlı yolları halkla buluşturmak için tüm ekiplerce seferber olduklarını ifade ettiler. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.