DEFNE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EN GÜZEL MİRAS « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 19:36

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EN GÜZEL MİRAS

reklam
DEFNE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EN GÜZEL MİRAS
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 11:24

182 views

            DEFNE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA EN GÜZEL MİRAS

Defne Belediyesi, üzerinde önemle durduğu ve kurulduğundan bugüne Defne’ye kazandırdığı 14 yeni park ile vatandaşların takdirini topluyor.

Parkların Defne’nin tüm mahallelerine yayılmasını amaçlayarak, bu konuda güzel ve kalıcı çalışmalar yapan Defne Belediyesi doğası, yeşili, yürüyüş alanı, oyun grubu ve spor aletleri ile küçükten büyüğe her yaşa hitap eden parklar inşa ediyor.

Defneli vatandaşların adeta nefes aldıkları, çocukların güvende, özgürce oyun oynayabildikleri parklar, ışıl ışıl haliyle akşamları da vatandaşların uğrak yerleri haline geldi.

Defne Park Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmalarda öncelikle çocukları düşündüklerini, çocukların eve kapanmadan parklarda oynamalarını, özgürce vakit geçirmelerini amaçladıklarını ifade ettiler.

Yeni park yapımı çalışmalarının sürdüğünü belirten ekipler, Defne’ye yeni parklar kazandırmanın yanı sıra mevcut parkların da düzenli bakım ve onarımını gerçekleştirerek, vatandaşların kullanımına uygun hale getirdiklerinin altını çizdiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.