DAĞ: CHP VARSA UMUT VAR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 16:04

DAĞ: CHP VARSA UMUT VAR

DAĞ: CHP VARSA UMUT VAR
Cumhuriyet Halk Partisi Reyhanlı ilçe Başkanı Dr. Nihat Dağ, CHP İlçe Teşkilatı’nın imkanlarıyla kiralanıp buğday ekilecek olan tarlada partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeyi tanıttı. Dağ, kendi imkanlarımızla icar aldığımız tarlayı buğday ekeceğiz. Elde edeceğimiz geliri de ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız. Çünkü siyaset halkın sorunlarına somut çözüm üretmektir. CHP varsa umut var” dedi. Başkan Dağ, herkesi CHP’nin buğday tarlasını görmeye davet etti.

reklam
DAĞ: CHP VARSA UMUT VAR
Son Güncelleme :

02 Mart 2021 - 22:55

250 views

DAĞ: CHP VARSA UMUT VAR

Cumhuriyet Halk Partisi Reyhanlı ilçe Başkanı Dr. Nihat Dağ, CHP Reyhanlı İlçe Teşkilatı’nın imkanlarıyla kiralanıp buğday ekilecek olan tarlada partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeyi tanıttı. Dağ, kendi imkanlarımızla icar aldığımız tarlayı buğday ekeceğiz. Elde edeceğimiz geliri de ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız. Çünkü siyaset halkın sorunlarına somut çözüm üretmektir. CHP varsa umut var” dedi. Başkan Dağ, herkesi CHP’nin buğday tarlasını görmeye davet etti.

“SİYASET, HALKIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMEKTİR”

Başkan Dağ, icar alınan tarlada yaptığı açıklamada, “Bugün CHP Reyhanlı İlçe Örgütü için bir gurur günüdür. Yıllardır hayalimizde olan bir projeyi hayata geçiriyoruz. Gördüğünüz gibi şu an bir arazinin içindeyiz. Burada 30 dönüm araziyi CHP Reyhanlı İlçe Teşkilatı olarak kendi imkanlarımızla icar aldık. Bu 30 dönümlük tarlayı ihtiyaç sahibi yoksul insanlarımız için buğday ekiyoruz. İnşallah bu buğdaydan elde ettiğimiz geliri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız. Asla bu proje için herhangi bir kişi veya kurumdan yardım talep etmedik. Çok kişi yardım etmek istemiştir. Ama biz bunu CHP Reyhanlı İlçe Örgütü olarak gerçekleştirmek istedik. Umarım bu proje tüm siyasi partilere örnek olur. Biz 30 dönüm ektik. İnşallah onlar 50 dönüm, 100 dönüm eker ve bu halka daha faydalı olur. Çünkü siyaset halkın sorunlarına somut çözüm üretmektir. Herkesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin buğday tarlasını görmeye davet ediyorum. İnşallah burası çok yakın zamanda yemyeşil olacak. Bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Umutsuzluğa asla yer yok. CHP varsa UMUT var, CHP varsa HERKES için var.” ifadelerini kullandı.

Başkan Dağ, açıklamasının ardından işçilerle birlikte tarlaya buğday ekimini geçekleştirdi.

(Haber: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.