CHP’lilerden Açıkalın’a ve Dönmez’e ziyaret  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 10:50

CHP’lilerden Açıkalın’a ve Dönmez’e ziyaret 

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Hatay temasları kapsamında Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’I ziyaret etti.

reklam
CHP’lilerden Açıkalın’a ve Dönmez’e ziyaret 
Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 23:20

217 views

CHP’lilerden Açıkalın’a ve Dönmez’e ziyaret 

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Hatay temasları kapsamında Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ı ve baro başkan adayı Ekrem Dönmez’i ziyaret etti.

Reklam

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve beraberindeki heyetin baro ziyaretinde günceme yönelik konularda istişarelerde bulunuldu.

Reklam

Hatay Barosu’nun çalışmaları ile ilgili CHP heyetine bilgi veren Açıkalın, heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

İKİNCİ ZİYARET DÖNMEZ’E

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet ikinci olarak Hatay Barosu başkan adayı Ekrem Dönmez’i ziyaret etti. Ziyarette gündem değerlendirildi.

Dönmez, ziyaretle ilgili açıklamasında; “CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit Torun, CHP Hatay Milletvekilleri Sayın Mehmet Güzelmansur ve Sayın Serkan Topal, CHP İl Başkanı Sayın Hasan Ramiz Parlar, CHP Antakya İlçe Başkanı Sayın Ümit Kutlu ve CHP üyesi kıymetli partilileri tarafından çalışma ofisime bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sebebiyle kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.