CHP HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM HAFTA SONU REYHANLI’DAYDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 18:13

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM HAFTA SONU REYHANLI’DAYDI

reklam
CHP HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM HAFTA SONU REYHANLI’DAYDI
Son Güncelleme :

17 Kasım 2017 - 0:31

254 views

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ DR. BİROL ERTEM HAFTA SONU REYHANLI’DAYDI

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. CHP’li Vekil Birol Ertem hafta sonunda Reyhanlı’da bir dizi temaslarda bulundu. Reyhanlı’daki temaslarına ilk olarak CHP Reyhanlı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Ertem’i burada göreve yeni seçilen ve Parti tabanında büyük bir teveccüh gören İlçe Başkanı Av. Fatih Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Reyhanlı Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Vuran karşıladı. Milletvekili Ertem burada yaptığı konuşmada, ‘’ Yeni seçilen Reyhanlı İlçe Başkanımız Fatih Turan Bey’e ve Yönetim Kuruluna yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böyle genç ve dinamik bir ilçe başkanı ve yönetim kurulu oluştuğu için memnun olduk. Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz. Görevlerinde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

CHP İlçe Örgütünü ziyaretinin ardından Birol Ertem beraberinde CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Fatih Turan, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte 11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Derneğine geçtiler. Burada Dernek Başkanı Ahmet Tuna ve Şehit yakınlarıyla bir araya gelen ve sıkıntılarını dinleyen Ertem, sıkıntıların giderilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

Taziye, esnaf ve ev ziyaretleriyle Reyhanlı temaslarına devam eden Milletvekili Birol Ertem ve beraberindekiler son olarak Diyarbakır’da çıkan çatışmada yaralanan Polis memuru Mahmut Canlıyı evinde ziyaret ederek Reyhanlıdaki temaslarını sonlandırdılar.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.