CHP Antakya, kapılarını açtı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 09:42

CHP Antakya, kapılarını açtı

Bir dizi ziyaret ve toplantı için Hatay’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Antakya İlçe Başkanlığı Hizmet Binası’nın açılışını gerçekleştirdi.

reklam
CHP Antakya, kapılarını açtı
Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 11:11

197 views

CHP Antakya, kapılarını açtı

Bir dizi ziyaret ve toplantı için Hatay’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Antakya İlçe Başkanlığı Hizmet Binası’nın açılışını gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun (sağ 2), partisinin Antakya İlçe Başkanlığı binasının açılışına katıldı. CHP Hatay milletvekilleri İsmet Tokdemir, Suzan Şahin, Serkan Topal ve Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, il ve ilçe yönetimlerinin de katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Torun, güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistem vurgusu yaptı. 6 siyasi parti liderinin mücadelesine hep birlikte omuz vereceklerini ve başaracaklarını belirten Torun, seçime 8 ay kaldığını ve halkın iktidarını kuracaklarına dikkat çekti.

TORUN: BU BİNA İKTİDARIMIZIN NİŞANI OLACAK

Hep birlikte çalışmak zorunda olduklarını ifade eden Torun, “Ya hep birlikte çalışacağız mücadele edeceğiz, sıkılmadık el, girmedik kapı, konuşmadık insan bırakmayacağız anlatacağız ya da sonuçlarına hep beraber katlanacağız. İnanıyorum ki bu bina iktidarımızın nişanı olacak, iktidarımızın binası olacak.” diye konuştu.

6 SİYASİ PARTİ ENGELLERE RAĞMEN ÇALIŞIYOR

Bu ülkenin sorunlarını çözecek sermeyesinin ve insanının olduğunu kaydeden Torun, “Zaman zaman aramızda bazı yanlış anlamalar olabilir, eksiğimiz olabilir, eksiğimizi tamamlayacağız. Birbirimize yoldaşlık kültürü içerisinde sarılacağız, o mücadeleyi hep birlikte vereceğiz ve Millet İttifakı’yla halkın iktidarını kuracağız. Önce kendimize güvenelim, sonra birbirimize güvenelim.

6 siyasi parti farklı dünya görüşüne sahip olmasına rağmen demokrasi, adalet ve özgürlük ekseninde bir araya geldi. Güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi getirebilmek için var gücüyle çalışıyorlar. Her türlü engellemelere rağmen çalışıyorlar. O zaman biz de onların bu mücadelesine omuz vereceğiz, katkı vereceğiz ve başaracağız”

YOLUMUZ AÇIK OLSUN

Torun, önlerinin aydınlık olduğunu belirterek, “Yolumuz açık olsun, 8 ay kaldı. Geliyor gelmekte olan, halkın iktidarında hep birlikte buluşmak dileğiyle” ifadesini kullandı.

İktidara giden yolda el ele, kol kola, omuz omuza olduklarını belirten CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu da “Umudu büyüttüğümüz, Yol arkadaşlığı yaptığımız, kapılarını 7/24 vatandaşlarımıza açık tuttuğumuz, kocaman bir ailenin evi olan CHP Antakya İlçe Başkanlığı’mızın yeni yeri hayırlı – uğurlu olsun” dedi. Konuşmaların ardından yeni ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.