Bir ünite kan; üç can, üç fidan « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:59

Bir ünite kan; üç can, üç fidan

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti, Kızılay Dörtyol Şubesi ve İskenderun Kızılay Kan Alma Merkezinin ortaklaşa tertiplediği “Bir Ünite Kan; Üç Can, Üç Fidan” kampanyası yoğun katılımla gerçekleştirildi.

reklam
Bir ünite kan; üç can, üç fidan
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2021 - 16:32

158 views

Bir ünite kan; üç can, üç fidan

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti, Kızılay Dörtyol Şubesi ve İskenderun Kızılay Kan Alma Merkezinin ortaklaşa tertiplediği “Bir Ünite Kan; Üç Can, Üç Fidan” kampanyası yoğun katılımla gerçekleştirildi. Dörtyol Halk Bankası önü Çaylı Caddesi üzerinde saat 10;30’da başlayan kan alma kampanyası havanın sıcak olmasına rağmen gün boyu yoğun bir ilgiyle sürdü. Kan alma aracı içerisinde gerçekleşen bağışta sedyeler gün boyu doldu boşaldı. 10:30 – 17:30 saatleri arasında yapılan kan bağışı kampanyasına Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Müdürü Tansel Demirel, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Müdürü Murat Dönmez, Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek, Dörtyol Kızılay Derneği Başkanı Mevlüt Aydın, Amanos ve Çevre Derneği (AÇED) Başkanı Sabri Özkan, MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı’nın danışmanı Kaan Mehmet Tarhan, MHP Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Hamza Çankır ve Kan bağışı gönüllüleri kan bağışının yapılacağı alana gelerek start öncesi kampanyaya destek verdi.

İSKENDEROĞLU: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu; “09 Ocak 2021 tarihinde Dörtyol’un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümü münasebetiyle “İyilik senin kanında var” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyamızdan yedi ay sonra bu gün “Bir Ünite Kan; Üç Can, Üç Fidan” kan bağışı kampanyamıza yoğun bir ilgi gördük. Geçtiğimiz günlerde Kuzuculu Mahallesi Bülke Mevkiinde yapılmak istenen alçı grafit ocağına karşı Dörtyol’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturdukları Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun bileşenleri bu kampanyamıza çok önemli katkılar sundular. Ayrıca Dörtyol ve Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin de kampanyaya olan katkıları bizleri için oldukça kıymetli. 4 Ağustos 2021 günü Ocaklı otoban kenarında başlayan ve Kuzuculu sınırları içerisinde devam eden orman yangını hadisesini yaşadık. Bu olayda da Dörtyol halkının el birliği gönül birliği içerisinde bir araya geldiğini müşterek bir mücadeleyi üstlendiklerine şahit olmak ilçemiz adına da oldukça sevindiricidir. Bugünde öyle hem kamu kurumlarının temsilcileri, hem de sivil toplum kuruluşlarımız bu kampanyamızda yanımızdalar. Hepsine şahsım ve cemiyet üyesi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

AYDIN: HER KAN, ÜÇ CAN VE ÜÇ FİDAN OLACAK

Dörtyol Kızılay Dernek Başkanı Mevlüt Aydın’da alınan her ünite kanın üç kişiye hayat olduğunu belirterek son dönemde artan orman yangınlarıyla birlikte Kızılay Derneği’nin yapılan her bağış için üç fidanı toprakla buluşturacak bir kampanya başlatmış olduğunu belirterek, bu kampanya sonrasında bağışlanan her kan, üç can ve üç fidan olacak dedi.

reklam

Kan bağışı kampanyasında ayrıca Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Manşet Gazetesi Sahibi Musa Kazım Yıldırım’a bu güne kadar 13 defa kan bağışı yapmış olması nedeniyle Bronz Madalya ve şilt takdimini Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu’nu tarafından takdim edildi. Yine bir tesadüf olarak Musa Kazım Yıldırım’ın 28 defa kan bağışında bulunan ağabeyi Bülent Adnan Yıldırım’a kampanya dahilinde gümüş madalya ve şilt Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy tarafından takdim edildi.

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.