BELEN’DE GİRİŞİMCİLİK RUHU FİDAN GİYİM İLE HAYAT BULDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 11:38

BELEN’DE GİRİŞİMCİLİK RUHU FİDAN GİYİM İLE HAYAT BULDU

reklam
BELEN’DE GİRİŞİMCİLİK RUHU FİDAN GİYİM İLE HAYAT BULDU
Son Güncelleme :

17 Ekim 2017 - 21:32

213 views

BELEN’DE GİRİŞİMCİLİK RUHU FİDAN GİYİM İLE HAYAT BULDU

Belen Belediyesi ve KOSGEB’in işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik Kursunda sertifika alan ve projesi onaylanan Fidan Akdar, açtığı giyim mağazasıyla tekstil sektörüne adım attı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, KOSGEB Hatay İl Müdürü Kenan Sert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Halit Kanat ve kadın girişimci Fidan Akdar’ın açılış kurdelesini kestiği, Fidan Giyim Mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,  açılış töreninde yaptığı konuşmada Belediye bünyesinde yapılan sosyal sorumluluk projelerinin yaşam bulduğunu görmenin onurunu yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu: “Belediyemiz bünyesinde başlattığımız girişimcilik kurslarının olumlu bir şekilde sonuçlandığı görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 60 kursiyerimiz eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Bu kursiyerlerimizden Fidan Akdar,  hazırladığı projeyi kuruma sundu. Sunulan bu proje onaylandı ve KOSGEB’den hibe kredi alarak esnaflığa ilk adımını attı. Şimdi sıra Belen Belediyesinden girişimcilik belgesi alan diğer kursiyerlerimizde, gelsinler bizler onlara proje yazım desteği de verelim ve ilçemiz Belen’e ekonomik anlamda katkı sunalım. Bu kurslarla genç girişimcilere büyük bir fırsat sunan hükümetimiz, çok önemli bir işe katkı sağlıyor ve insanlarımızın hayallerini gerçekleştirme konusunda onlara destek oluyor. Onlarda istihdam yaratarak ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere kolları sıvayarak yola çıkıyorlar. İşletme sahibimiz Fidan Akdar’ın ve diğer kursiyer hanımların başarılı olacaklarından eminim. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor, özgüveninden ötürü kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”

KOSGEB Hatay İl Müdürü Kenan Sert, açılış öncesi yaptığı konuşma, girişimcilik sertifikası alarak Belen ilçesinde ilk işyerinin açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek KOSGEB olarak girişimcileri, her zaman desteklediklerini belirterek girişimci Fidan Akdar’a başarılar diledi.

Esnaf Oda Başkanı Halit Kanat yaptığı konuşmada; Esnaflığın zor bir zanaat olduğunu dile getirerek açmış oldukları Fidan Giyimin diğer kursiyerlere de örnek olması temennisini iletti. (Haber Merkezi)

Tesettür
Tesettür Giyim

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.