BBP Hatay’da beklenen atama « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:26

BBP Hatay’da beklenen atama

Genel Başkanlığını Mustafa Destici’nin yaptığı Büyük Birlik Partisi’nin Hatay İl Başkanlığı’na kentin sevilen isimlerinden Mahmut Özdoğru atandı.

reklam
BBP Hatay’da beklenen atama
Son Güncelleme :

19 Mart 2023 - 22:29

2.244 views

BBP Hatay’da beklenen atama
Mahmut Özdoğru İl Başkanlığına atandı

Genel Başkanlığını Mustafa Destici’nin yaptığı Büyük Birlik Partisi’nin Hatay İl Başkanlığı’na kentin sevilen isimlerinden Mahmut Özdoğru atandı.


Hatay’da çeşitli STK’larda gösterdiği başarılı çalışmalarla takdir toplayan ve kentte tanınan simalardan olan Özdoğru, uzun süren görüşmelerin ardından İl Başkanlığına atandığını açıkladı. Başkan Özdoğru, mazbatasını Genel Başkan Mustafa Destici ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren’in elinden aldı. Deprem felaketi ile sarsılan kentte Büyük Birlik Partisi’nin yeniden yapılandırılması sürecinde aldığı zor görevi başarıyla sürdüreceğine inanan Özdoğru, kendisine güvenen başta BBP Lideri Mustafa Destici olmak üzere tüm partililere teşekkürlerini sundu.

ÖZDOĞRU: GÖREVİ LAYIKIYLA SÜRDÜRECEĞİME İNANIYORUM
BBP İl Başkanı Mahmut Özdoğru, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Özdoğru yayınladığı mesajda; “Kıymetli hemşehrilerim öncelikle asrın felaketi olan depremde hayatını kaybeden hemşehrilerimize cenabı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Kıymetli hemşehrilerim BBP Genel Başkanı Mustafa Destici beyefendinin tensipleri İle Hatay BBP İL Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Benden önceki başkanlara ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Devraldığım bu kutsal görevi en güzel şekilde devam ettireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Cenabı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Özdoğru’nun İl Başkanlığı BBP teşkilatında ve Hatay kamuoyunda beğeni ile karşılandı. (Haber:Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.