BAŞKENT ANKARA GÜNLERİNDE BELEN BELEDİYESİ’NDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:19

BAŞKENT ANKARA GÜNLERİNDE BELEN BELEDİYESİ’NDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

reklam
BAŞKENT ANKARA GÜNLERİNDE BELEN BELEDİYESİ’NDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Son Güncelleme :

06 Kasım 2017 - 8:14

153 views

BAŞKENTTE ANKARA GÜNLERİNDE BELEN BELEDİYESİ’NDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

    Başkent’te Hatay Günleri Tüm Hızıyla Devam Ederken, Belen Belediyesi Yaptığı Çalışmalarla Ziyaretçilerden Tam Not Almayı Sürdürüyor.

Bu yıl 6.sı düzenlenen ‘Başkent’te Hatay Günleri’, renkli görüntülere sahne olurken, Amanosların yayla kenti olarak tabir edilen Belen, yöresel ve kültürel değerlerinin tanıtımının yanı sıra, Belen PAMEK’in kurduğu dev LED ekranla da ilçesinin videolu tanıtımını yaparak Başkentte farkındalık yarattı.

Belen Belediyesi logolu uçan balonları da dağıtarak minik çocukları sevindiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bizler Belen Belediyesi olarak Başkentte fark yarattık, gelen tüm misafirlerimizin damak tadına hitap eden yöresel lezzetlerinden ikram ederken, aynı zamanda ilçemizin tanıtımını yaparak Belenimizin gezilip görülecek ender şehirlerden biri olduğunun vurgusunu yapıyoruz. İlçemizin tanıtımına bir nebze olsun katkı sağlayabildiksek ne mutlu bize, diyerek gelen misafirlerle sohbet etti.

  Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Başkan Vurucu, yaylaları, K. Sultan Süleyman Kervansarayı, Kabaltı, Kanuni Sultan Süleyman Camiini, Seyir Terası, Abdurrahman Paşa Türbesi, Şehitler Abidesi, Bakras Kalesi, hakkında misafirleri bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

Belen standına gelen vatandaşlarında yöresel lezzetlerden ve yaptığı tanıtımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi ki Başkentimize gelerek bizlere bu güzel ilçeyi tanıttınız. Yöresel tatlarıyla adını tüm Türkiye’ye duyurmalı, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’ya da bir kez daha teşekkür ediyor, bu şirin ilçemizi her yıl Ankara’ya bekliyoruz ifadelerini kullandılar. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.