BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 16:57

     BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

reklam
     BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2019 - 10:37

178 views

  BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve eşi Saadet Yılmaz, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Başkan Hamit Ölçer ev sahipliğinde şehit aileleriyle iftar sofrasında buluştu.

Ziyarete ayrıca Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, Hatay Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu yer aldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz iftar sofrası programında yaptığı konuşmada evlatlarını vatan uğruna şehit veren kıymetli ailelere sabırlar dileyerek, kendilerine Türk Milleti olarak minnet borçlu olduklarını ve her daim üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz, şehit annelerinin anneler gününü kutladı ve günün anısına Kuran-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.