BAŞKAN YILMAZ: SEVDAMIZ ANTAKYA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 20:45

BAŞKAN YILMAZ: SEVDAMIZ ANTAKYA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz “Sevdamız Antakya” sloganı ile oluşturulan Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu’nun depremzede çocuklara hizmet vermeye devam ettiğini belirtti

reklam
BAŞKAN YILMAZ: SEVDAMIZ ANTAKYA
Son Güncelleme :

24 Haziran 2023 - 14:31

289 views

BAŞKAN YILMAZ: SEVDAMIZ ANTAKYA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz “Sevdamız Antakya” sloganı ile oluşturulan Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu’nun depremzede çocuklara hizmet vermeye devam ettiğini belirtti.

 

Depremin üzerinden 139 gün geçmesinin ardından faaliyetlerine kaldığı yerden devam eden yüzme havuzunda ilerleyen dönemlerde hedeflerinin 5 bin Antakyalı çocuğa hizmet vermek olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, kente kaliteli hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Hedefimiz 5 Bin Çocuğumuza Eğitim Vermek

Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi Sümeyye Boyacı yüzme havuzunda yaptığı açıklamada; “Değerli Antakyalı hemşehrilerim, bugün Sevdamız Antakya dediğimiz Antakya’mızda depremin 139. Günü. İlk 90 gün burası askerimize ve hemşerilerimize sığınma yeri oldu. Ardından 40 günde düzenlemeler yapılarak çocuklarımızın hizmetine sunduk.

Çadırkent ve konteynerkentlerden çocuklarımızı araçlarla alarak terapi eğitimi yapıyoruz. Gündüz ortalama sabah 60, öğleden sonra 60 olmak üzere günde 120, haftada 240 çocuğumuza yüzme eğitimi veriyoruz. İnşallah bu sayıyı Ağustos sonu itibariyle 5 bin kişiye ulaştıracağız. Birkaç dönem sonra sadece yüzme eğitimi değil sanatı da içine alarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Tüm Antakyalı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum” dedi.

Başkan Yılmaz’ın müjdesi, Antakyalı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.