Başkan Savaş Hatayspor’un destekçilerini kabul etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 17:12

Başkan Savaş Hatayspor’un destekçilerini kabul etti

Hatayspor Onursal Başkanı ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın sponsorları iş insanı İnan Beyazgül ve Cengiz Kanatlı’yı kabul etti.

reklam
Başkan Savaş Hatayspor’un destekçilerini kabul etti
Son Güncelleme :

06 Ocak 2022 - 21:58

218 views

Başkan Savaş Hatayspor’un destekçilerini kabul etti

Hatayspor Onursal Başkanı ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın sponsorları hayırsever iş insanı İnan Beyazgül ve Cengiz Kanatlı’yı kabul etti.

Reklam

Görüşmede Hatayspor Başkanı ve HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan da yer aldı. Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın geleceği hakkında yapılan görüşmede desteklerinden dolayı İnan Beyazgül’e ve Cengiz Kanatlı’ya teşekkürlerini sunan Başkan Savaş, takımın başarısı için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanlığı’da yapan, yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda yatırımı bulunan Beyazgül, kısa zaman önce de Samandağ’da bir çok amaçlı salon yaptırmış, bu hareketiyle de tüm Hataylıların takdirini kazanmıştı.


Hayırsever iş insanı İnan Beyazgül de Hatayspor’a her zaman destek olacağını belirterek, takıma başarılar diledi. (Haber: Levent Aşkar)

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.