Başkan Oduncu’ya ziyaretler sürüyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 03:52

Başkan Oduncu’ya ziyaretler sürüyor

Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Ali Oduncu’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

reklam
Başkan Oduncu’ya ziyaretler sürüyor
Son Güncelleme :

27 Şubat 2022 - 15:36

268 views

Başkan Oduncu’ya ziyaretler sürüyor

Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Ali Oduncu’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

reklam

Başkan Oduncu aralarında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve çok sayıda kişinin olduğu heyetleri kabul etti.

İLK ZİYARET BAŞKAN SAVAŞ’TAN

Oduncu’yu ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Başkan Oduncu, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Defne Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyarete gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı Defne Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Semir Öztürk, Denetleme Kurulu Başkanı Sezgin Mansuroğlu, Defne Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aslanyürek ile Esnaf abilerimizle beraber karşılayarak esnafın sorunlarını istişare ettik. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine şahsım ve yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunarım.

GÜELMANSUR’DAN ODUNCU’YA KUTLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İl Başkan Yardımcısı Erol Yeniocak, Defne Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Mansuroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hamit Reyhanioğlu, Defne İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem Ateş, Defne Belediye Meclis Üyesi Süleyman Çekmece odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.

AK PARTİ HEYETİ TEBRİK ETTİ

Antakya Adalet ve Kalkınma Parti İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Başkan Yardımcısı Kenan Kıl hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ODUNCU’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Oduncu, gerçekleşen seçime katılan herkse yayınladığı mesajla teşekkür etti. Oduncu mesajında; “Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimine katılarak veya katılmayarak manevi desteğini esirgemeyen bütün dost akraba ve esnaf ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım saygı ve sevgilerimle” ifadelerine yer verdi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.