BAŞKAN NEHİR’DEN, CHP İL BAŞKANI MULLAOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:44

BAŞKAN NEHİR’DEN, CHP İL BAŞKANI MULLAOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

reklam
BAŞKAN NEHİR’DEN, CHP İL BAŞKANI MULLAOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Son Güncelleme :

26 Şubat 2018 - 9:05

158 views

BAŞKAN NEHİR’DEN, CHP İL BAŞKANI MULLAOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Samandağ Belediye Meclis üyeleri ile birlikte CHP Hatay İl Başkan Servet Mullaoğlu İle bir araya gelen Başkan Nehir, genel siyasi gündemi değerlendirdi ve Partinin yerelde ve genelde başarısı için birlik, beraberlik içinde çalışacaklarını belirtti.

Başkan Nehir konuşmasında:” İlçemizde, ilimizde,  bir kongre süreci yaşadık. Partimizin kurultay sürecide başarıyla gerçekleşti. Partimizin yeni seçilen başkanlarını, yönetimlerini tebrik etmek amaçlı ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte de kaybedenin olmadığına inanıyoruz. Sizleri tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreçte siyasi çalışmalarınızda başarı diliyoruz. Partimizin iktidar hedefimize hep beraber çalışacağımıza olan inancımızla sizlerin yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyoruz. “dedi.

CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu:” Sizinde ifade ettiğini gibi son derece demokratik bir süreç yaşandı. Ağustos ayında mahallelerde başlayan süreç yaklaşık bir ay önce tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde kurultayımızı da yaptık. Bu süreçte hepimizin çok büyük sorumlulukları vardır. Hepimizin elini taşın altına koyacağı bir sürece giriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci birlikte taşıyıp iktidarla taçlandırmak istiyoruz. Partimiz köklü bir partidir. Partimizi koruma ve yüceltme sorumluluğumuz vardır. Biz bu kültürle bu bilinçle hareket ediyoruz. Hep birlikte güzel zaferlere ulaşacağımıza inanıyorum. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.