BAŞKAN MADEN: BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:15

BAŞKAN MADEN: BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ 

reklam
BAŞKAN MADEN: BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ 
Son Güncelleme :

08 Kasım 2017 - 13:00

189 views

       BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ 
Hatayspor tesislerinde idari ve teknik yönetimin de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Eyüpspor maçından sonra maçı analiz etmek ve değerlendirmek için düzenlenen basın toplantısına Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Maden, Hatay Spor Basın Sözcüsü Sabit Karadeniz, Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Toplantının açılışında ilk sözü kulüp başkanı Mehmet Maden aldı. Başkan Maden yaptığı açıklamada Hatayspor’un her geçen gün daha da ileriye gittiğini söylerken Hatayspor ile ilgili yapılacak çalışmalara da değindi.

      TURUNCU BEREKETTİR
      Başkan Maden yapılan çalışmalar arasında tüm Hatay’ı kucaklamak ve Hatay’daki birliği yansıtmak amacıyla yeni bir logo çalışması üzerinde olduklarını söyledi. Tasarlanması planlanan yeni logo da turuncu renginin dikkat çekeceğini belirtirken turuncu renginin hem narenciye açısından Hatay’ı temsil etmesi hemde mitolojik bakımdan bereketi simgelediği için yeni logo tasarımında kullanmak istediklerini söyledi.
     YARIM PUAN BİLE KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜM YOK
      Başkan Maden’ den sonra söz alan Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut şampiyonluk yarışının en büyük adaylarından biri olduklarını ve oynanacak maçlar da yarım puan bile olsa puan kaybına tahammülü olmadıkları söyledi. Şampiyonluk yolunda iddialı olduklarını belirten Palut ligin ilk yarısında deplasmanda kaybedilen puanların ligin ikinci yarısında telafi etmeye çalışacaklarını söyledi. (Haber/Fotoğraf:Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.