BAŞKAN KİMYECİ’DEN PASKALYA BAYRAMI KUTLAMA MESAJI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 15:56

BAŞKAN KİMYECİ’DEN PASKALYA BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

reklam
BAŞKAN KİMYECİ’DEN PASKALYA BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Son Güncelleme :

09 Nisan 2018 - 16:35

238 views

BAŞKAN KİMYECİ’DEN PASKALYA BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hristiyan alemince çeşitli etkinliklerle kutlanan “Paskalya Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kimyeci mesajında şu görüşlere yer verdi; “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu coğrafya da, farklı din ve mezheplerin mensupları birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde bir arada yaşamaktadır.

Tarih boyunca kader birliği yapmış olan üç semavi dinin temsilcileri, Bayramlarını daima saygı, sevgi ve kardeşlik hisleri içinde ortak bir coşkuyla kutlamışlardır. Bayramlar, bizleri ayrılmaz şekilde bir arada tutan ortak değerlerimizin en halisane şekilde idrak edildiği müstesna günlerdir.

Hristiyan âleminin en büyük bayramı olarak kabul edilen Paskalya;  İsa Peygamber’in son yemeğini, ölümünü, insanlar için kendini feda edişini ve üç gün sonra dirilişini simgeleyen Hristiyan alemi için kutsal bir bayramdır.

Paylaşım, dayanışma ve sebat gibi seçkin manevi değerleri günümüze taşıyan Paskalya ruhunun, halkımızı birbirine bağlayan kardeşlik hislerini daha da pekiştireceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hristiyan hemşehrilerimin Paskalya Bayramı’nı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.