BAŞKAN KİMYECİ: “REYHANLI VE KIRIKHAN’DA MASUM İNSALARA YAPILAN SALDIRILAR HAİN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SON ÇIRPINIŞLARIDIR.” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 04:10

BAŞKAN KİMYECİ: “REYHANLI VE KIRIKHAN’DA MASUM İNSALARA YAPILAN SALDIRILAR HAİN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SON ÇIRPINIŞLARIDIR.”

reklam
BAŞKAN KİMYECİ: “REYHANLI VE KIRIKHAN’DA MASUM İNSALARA YAPILAN SALDIRILAR HAİN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SON ÇIRPINIŞLARIDIR.”
Son Güncelleme :

24 Ocak 2018 - 0:05

179 views

BAŞKAN KİMYECİ: “REYHANLI VE KIRIKHAN’DA MASUM İNSALARA YAPILAN SALDIRILAR HAİN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SON ÇIRPINIŞLARIDIR.”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci; Şanlı ordumuzun Suriye-Afrin’de hain terör örgütleri PKK-PYD-YPG ve DAEŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı hain terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı “Zeytin Dalı Operasyonu’nun” başarıyla devam ettiğini belirtirken, iyice köşeye sıkışan hain terör örgütlerinin son çırpınışları olan Reyhanlı ve Kırıkhan’da masum insanlara yönelik yaptığı alçak saldırıları kınadı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Tarihi destanlarla dolu şanlı ordumuzun kısa süre içinde bu harekâtı tamamlayıp ülkemizin ve ilimizin sınırlarına yapılan saldırıların ve tehditlerin tamamen ortadan kaldırılmasının sağlanacağını ifade eden Başkan Kimyeci; “Bu şer güçlerinin emellerine ulaşmasına imkân vermeyen şanlı ordumuz ve bu aziz millet bu saldırılar karşısında bir kez daha top yekûn kenetlenmiştir. Millet olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz, bu hainlerin hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden asla vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Milletimizin terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inancımız tamdır. Ülkemize yönelik içeride ve dışarıda tezgâhlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız. Bu vesile ile yapılan hain saldırıları bir kez daha kınıyor ve lanetliyor, alçak saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyor, milletimize başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.